21:39 04 Decembrie 2020
În direct
 • EUR20.96
 • USD17.28
 • RUB0.23
 • RON4.30
 • UAH0.61
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1423)
  432510

  Liliana Toderiuc, noul inspector școlar general al municipiului București, spune că inclusiv la grădiniță va fi activitate online și că dorința este ca în municipiul București să se deruleze lecții de calitate.

  BUCUREȘTI, 19 oct – Sputnik. Schimbări majore în învățământul bucureștean, după ce rata infectărilor cu noul coronavirus a atins pragul de 3 infectări la mia de locuitori.

  Elevii ar putea să își continue cursurile în sistem online, adică să se intre în scenariul roșu.

  Liliana Toderiuc, noul inspector școlar general al Capitalei, a declarat, după ședința convocată de ministrul Educației la Inspectorat, că profesorii au posibilitatea, dacă acasă nu dețin echipament pentru a desfășura o lecție online de calitate, să meargă la școală și să susțină o asemenea lecție folosind instrumentele unității de învățământ.

  Referitor la profesorii care refuză să predea online, inspectorul școlar general a atras atenția că numai munca prestată poate fi remunerată

  În ceea ce-i privește pe profesorii care refuză să predea online, Toderiuc a declarat că “doar munca prestată poate fi remunerată. ”Există la nivelul fiecărei unități de învățământ posibilitatea de a organiza comisii de disciplină pentru acele cadre didactice care refuză predarea online”, a spus Toderiuc.

  De asemenea, Toderiuc a explicat că activitatea online va fi desfășurată inclusiv la nivel preșcolar.

  ”Inclusiv la grădiniță va fi activitate online”, a subliniat reprezentantul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.
  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1423)
  Tagurile:
  București, coronavirus, Grădinițe

  Știrile Zilei