22:19 04 Decembrie 2020
În direct
 • EUR20.96
 • USD17.28
 • RUB0.23
 • RON4.30
 • UAH0.61
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  4041 0 0

  Inspectorul școlar general al municipiului București, Liliana Toderiuc, a declarat că inspecțiile școlare de specialitate se vor derula online. Ce vor urmări în cadrul lecției.

  B

  UCUREȘTI, 19 oct – Sputnik. Bucureștiul a depășit rata de infectare cu noul coronavirus de la 3 la 1000 de locuitori. Peste acest prag, unitățile de învățământ preuniversitar trec în scenariul roșu pentru o perioadă de două săptămâni.

  Noul inspector școlar general al municipiului București, Liliana Toderiuc, spune că inspecțiile școlare de specialitate se vor derula online.

  “Practic vor face inspecția online, și am discutat deja cu dumnealor să aibă în vedere mai ales calitatea lecției în online”, a anunțat inspectorul școlar general adjunct, care a preluat conducerea Inspectoratului Școlar al Municipiului București – ISMB - câtă vreme Ionel Pușcaș este în concediu medical, fiind diagnosticat cu COVID-19.

  Astăzi începe a doua din cele patru săptămâni de inspecții tematice de specialitate.

  Facem precizarea că derularea online a inspecțiilor de specialitate reprezintă o premieră. În primăvară, atunci când școala a fost închisă din motive de pandemie, Ministerul Educației și Cercetării a anulat inspecțiile.

  Tagurile:
  Bucuresti, școli, Inspecție

  Știrile Zilei