13:02 20 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.60
 • USD17.94
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  124402

  Fostul ministru al Educației, senatorul liberal Monica Anisie, informează, pe pagina sa de Facebook, că profesorii din PNL Sector 2 vin în sprijinul părinților ai căror copii sunt în vacanță. Despre ce este vorba.

  BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik. Concurență între primăriile din București pe tema sprijinului părinților copiilor care sunt în vacanță.

  După ce, la începutul acestei săptămâni, Primăria Capitalei anunța că a dat startul înscrierilor în programul ”Vacanță activă în București”, care vine în sprijinul părinților ce nu au cu cine să își lase copiii în intervalul 12-23 aprilie 202, acum a venit rândul Sectorului 2 să propună o ofertă educațională.

  Primăria Capitalei va pune la dispoziție, în mod gratuit, la dispoziţie cinci spaţii pentru aproximativ 1.200 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani: Muzeul Copiilor, hub-ul educaţional Proedus de la AFI Cotroceni, Opera Comică pentru Copii, Sala Palatului şi sediul Corului Naţional de Cameră Madrigal.

  De acest program pot beneficia copiii ai căror părinți lucrează amândoi sau de cei proveniți din familii monoparentale. El nu se adresează părinților care lucrează de acasă, informează Sputnik.

  La rândul său, fostul ministru al Educației, senatorul liberal Monica Anisie, a vorbit despre un alt proiect care vine în sprijinul părinților. Astfel, Anisie a anunțat că profesorii din PNL Sector 2 vin în sprijinul părinților ai căror copii sunt în vacanță și că proiectul, coordonat de viceprimarul Adrian Costache, are ca scop susținerea părinților ce nu își pot supraveghea copiii în această vacanță.

  În cadrul acestui proiect, Centrul Cultural UNESCO ”Mihai Eminescu” își deschide porțile pentru copii, iar aportul educatorilor, învățătorilor și profesorilor de la Centrul Educațional ”Educație la puterea 2” de la PNL Sector 2 va fi făcut în regim de voluntariat.

  De asemenea, acestui proiect s-au alăturat și o serie de actori care vor să îi inițieze pe cei mici în activitatea teatrului de improvizație și nu numai.

  ”Am ales să particip și eu, voluntar, în acest proiect, pentru că simt că acum, mai mult ca oricând, trebuie să fiu împreună cu cetățenii Sectorului 2!”, a transmis Monica Anisie.

  Tematic

  La final de mandat, Anisie se laudă singură
  Anisie, mesaj pentru directorii de școli: Se anunță schimbări
  Anisie, anunț pentru profesori: sunt implicate sume uriașe
  Tagurile:
  Monica Anisie

  Știrile Zilei