04:10 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  35191

  Victor Ponta aruncă o adevărată NUCLEARĂ în legătură cu școlile din România, țară protejată de ”parteneriatul strategic” și de NATO

  BUCUREȘTI, 3 iun – Sputnik. Fostul premier român Victor Ponta a făcut o afirmație care ar trebui supusă imediat unei dezbateri publice – cu toată seriozitatea și onestitatea!

  Este vorba de vânzarea și consumul de droguri în liceele din România – un fenomen nu doar des întâlnit – ci generalizat, susține Ponta.

  ”Vă vorbesc în calitatea mea de tată, nu de politician - în TOATE liceele din București sunt droguri”, a declarat Ponta în emisiunea ”Punctul culminant”, realizată de Victor Ciutacu.

  Ponta spune ironic – ”i-am prins pe politicieni, dar hai să îi prindem și pe cei care ne strică copiii… e o chestiune de politică”.

  ”Eu, cât am fost premier, am spus că vreau să știu că nu există nicio ezitare în chestiile de violență, de droguri”, a spus Ponta.

  Fostul premier a mărturisit -  ”Ca tată sunt foarte supărat!” și spera ca niciunul dintre cei trei copii ai săi să nu o apuce pe calea drogurilor.

  O declarație plină de afirmații grave – despre o situație mult mai gravă! Asta este situația în România, țară UE și NATO, presupus a fi păzită prin ”alianțe strategice” și ”metode moderne” de combatere a fenomenelor de tipul drogurilor sau prostituției în rândul adolescenților.

  Ori, se vede și din declarația fostului premier că situația merge tot mai rău – deși, repet, România este teoretic apărată prin ”parteneriatul strategic” cu ”cel mai puternic și democrat” stat din lume.

  Aiurea – deocamdată de acolo nu au venit decât îndemnuri de a nu respecta ceea ce românii numesc normalitatea, tradițiile, învățătura sănătoasă.

  Tagurile:
  România, școli, Droguri, Victor Ponta

  Știrile Zilei