16:23 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Messer

  ȘOCANT: 14 copii înjunghiați la poarta unei grădinițe (VIDEO)

  CC BY 2.0 / Lwp Kommunikáció / Elárulva
  FLASH
  Sa primesc un link scurt
  177301

  O femeie a înjunghiat sau a tăiat 14 copii cu un cuțit de bucătărie la poarta unei grădinițe din Chongqing, China, potrivit poliției.

  BUCUREȘTI, 26 oct - Sputnik. Atacul a avut loc în timp ce copiii erau conduși înapoi în clasă după exercițiile lor de dimineață. Atacantul în vârstă de 39 de ani,numită de poliția locală Liu, a fost reținut de educatori și de garda de securitate și, probabil, bătut de părinți. Se presupune că femeia atacator ar fi spus poliției că a fost maltratată de guvernul chinez și nu se știe de ce a vizat acești copii.

  O mulțime de ofițeri de poliție, părinți și copii pot fi de asemenea văzuți în afara grădiniței în videoclipurile care au apărut după incident.

  ​În mass-media a fost anunțat despre două victime care au murit ca urmare a atacului, dar acest lucru nu a fost confirmat de poliție până în prezent.

  ​Înregistrarea video a început să circule online, pretinzând să arate o confruntare acerbă între femeie, flancată de ofițeri de poliție și trecători furioși.

  Un număr necunoscut de copii au fost duși la spital pentru îngrijiri din cauza traumelor în urma înjunghierii, potrivit lui CGT.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei