05:03 26 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.69
 • USD18.18
 • RUB0.29
 • RON4.38
 • UAH0.69
  Carmen Iohannis. Arhivă

  Știre bombă: Carmen Iohannis nu scapă de procurori, acțiunea lui Savaliuc continuă!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  FLASH
  Sa primesc un link scurt
  5533110

  În ciuda afirmațiilor președintelui, procurorul Cristina Lazăr merge mai departe – chiar în condițiile unei campanii mediatice declanșată împotriva sa

  BUCUREȘTI, 19 nov - Sputnik, Evan Răutu. Conform surselor România TV, Cristian Lazăr, procurorul care se ocupă de dosarul plângerii contra familiei Iohannis făcută de jurnalistul Răzvan Savaliuc în numele redacției ”Lumea Justiției”, continuă demersurile care o vizează pe soția președintelui, Carmen Iohannis.

  Astfel, chiar dacă președintele a afirmat acum câteva zile ”Eu nu am comis niciodată nicio faptă penală, lucru care este la fel de adevărat şi pentru soţia mea Carmen”, procurorul Lazăr a decis să meargă mai departe.

  În acest sens, Cristian Lazăr a stabilit o întâlnire cu avocații soției președintelui României pentru a vedea când poate fi citată prima doamnă la audieri, a transmis RTV.

  Reamintim că, săptămâna trecută Carmen Iohannis trebuia să se prezinte în fața procurorilor, dar a anunțat procurorii printr-un mesaj pe fax, este plecată în Marea Britanie, în cadrul unei vizite oficiale alături de președintele statului.

  În această perioadă, procurorul Cristian Lazăr a fost supus unei adevărate campanii de distrugere a imaginii – începută odată cu celebra ”rezoluție” din dosarul lui Augustin Lazăr, dar și cu descoperirea unui caz vechi, de la începutul anilor 2000, relatat tendențios, în defavoarea procurorului.

  Tagurile:
  Răzvan Savaliuc, Carmen Iohannis


  Știrile Zilei