00:21 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Mugur Isărescu

  Isărescu, plecare misterioasă din țară în plin scandal - destinație șocantă!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  FLASH
  Sa primesc un link scurt
  131261

  Presa ignoră deocamdată această vizită care apare în plin scandal legat de legea propusă de PSD privind repatrierea aurului românesc.

  BUCUREȘTI, 1 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Dan Tomozei Dimian, cunoscutul jurnalist de la Radio China Internațional, a transmis o știre interesantă: guvernatorul Mugur Isărescu în vizită privată în China.

  ”Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, se află începând de joi la Beijing, în cadrul unei vizite private”, scrie jurnalistul din Beijing.

  Și atenție la un detaliu esențial: ”Potrivit unor surse diplomatice-economice româno-chineze, Mugur Isărescu are programul stabilit în strânsă coordonare cu Ambasada României în China, agenda întâlnirilor private incluzând o serie de întâlniri cu mediul politic, de afaceri și diplomatic activ în capitala Chinei”.

  ”Potrivit surselor citate, guvernatorul Isărescu este secondat în aceasta vizită privată de Ambasadorul României în China, ES Vasilică Constantinescu”, completează jurnalistul.

  Interesant este că presa ignoră deocamdată această vizită care apare în plin sandal cu legea propusă de PSD privind repatrierea aurului românesc.

  Iată știrea transmisă de Daniel Tomozei Dimian.

  Știre postată pe pagina lui Dan Tomozei, captură ecran
  Știre postată pe pagina lui Dan Tomozei, captură ecran
  Tagurile:
  China, BNR, Mugur Isărescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei