11:16 28 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.77
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  FLASH
  Sa primesc un link scurt
  185384

  Amenințare a prim-vicepreşedintelui al Comisiei Europene la adresa PSD – de data aceasta pare decis să ia măsuri radicale!

  BUCUREȘTI, 5 apr - Sputnik. Dragoș Dumitriu. O veste de ultimă oră, deocamdată cu titlul de Flah News: Frans Timmermans ameninţă PSD cu excluderea din PSE. Socialistul european acuză, desigur, ”situaţia statului de drept”.

  ”Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene şi candidatul Partidului Socialiştilor Europeni la funcţia de preşedinte al CE, a avertizat vineri că Partidul Social-Democrat din România riscă excluderea din PSE din cauza situaţiei statului de drept”, anunță ”Mediafax”.

  ”Nu există niciun dubiu - spre deosebire de Partidul Popular European, noi nu vom avea nevoie de zece ani pentru a acţiona”, a declarat Timmermans, transmite sursa citată.

  Timmermans se referă la decizia PPE de suspendare a partidului premierului maghiar Viktor Orban, Fidesz.

  UPDATE: 

  ”Așa se poartă un coleg – calcă orice în picioare pentru campania electorală?!”, a replicat Liviu Dragnea. ”Mai bine să-și facă la el, în Olanda, campanie, că stă cam rău. Ar fi bine ca domnul Timmermans să se ocupe de cota partidului pe care îl reprezintă, în Olanda”.

  Iar Dragnea a dat în final o replică dură: ”E mai important să vorbim de agricultura… decât de unii care se cred șefii Europei!”.  Știrile Zilei