21:41 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Proteste Sanitas

  Protest uriaş în Sănătate! Sunt aşteptaţi peste 10.000 de membri!

  © Facebook / Federatia Sanitas din Romania
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  167 0 0

  Angajaţii ies în stradă, după ce Guvernul nu a găsit soluţii la problemele apărute după aplicarea Legii Salarizării şi a regulamentului pentru sporuri.

  BUCUREŞTI, 26 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Astăzi, în faţa Guvernului, va avea loc un miting amplu de protest, la care se aşteaptă să participe un număr semnificativ de medici şi personal din Sănătate.

  Iniţial, Federaţia SANITAS a dorit să organizeze şi un marş de protest prin centrul Capitalei, dar nu au primit autorizaţie decât pentru mitingul din faţa Guvernului.

  Cei de la SANITAS sunt susţinuţi şi de CNSLR Frăţia, care a transmis că speră ca Guvernul să găsească soluţii pentru a se evita declanşarea grevei generale.

  Mesaje de susţinere au venit şi de la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali şi România, dar şi de la Federaţia Sindicală Hipocrat, care a anunţat că se solidarizează cu protestatarii.

  Cei care nu pot ajunge la miting sunt invitaţi să protesteze la spitale, în mod paşnic.

  Situaţia în Sănătate devine tot mai tensionată, mai ales că repetatele întâlniri dintre sindicalişti şi reprezentanţii Executivului nu au reuşit să ducă la rezolvarea problemelor.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei