23:44 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Liviu Dragnea

  Un medic, atac devastator la Dragnea: „Lor când aveţi de gând să le cereţi scuze?"

  © Facebook / Liviu Dragnea
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  63601

  Doctorul Vasi Rădulescu a postat un mesaj extrem de dur către liderul Partidului Social Democrat, în care îi reaminteşte despre mizeria din spitale şi despre suferinţele pacienţilor.

  BUCUREŞTI, 23 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. După ieşirea de aseară a liderul PSD Liviu Dragnea care şi-a cerut scuze faţă de „miile de români stau în puşcării sau târâţi prin tribunale", medicul Vasi Rădulescu a ieşit la rampă cu o postare scurtă, în care arată mizeria din spitale.

  Doctorul susţine că Dragnea ar trebui să îşi ceară scuze şi pacienţilor, despre care spune că au fost trataţi în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi.

  „Lor când aveţi de gând să le cereţi scuze?" a întrebat medicul care admite că şi puşcăriaşii au nevoie de condiţii minimale, dar atrage atenţia asupra faptului că ei se află acolo pentru că au omorât, au violat, au distrus familii şi au prăduit.

  În schimb, precizează Rădulescu, un pacient ajunge în spital pentru a se face bine, iar el plăteşte asigurare pentru asta.

  „Dar voi aţi furat banii, pentru că se fură ca-n codru în Sănătate. E normal să nu fie ventilatoare mecanice în secţiile ATI de copii? E normal să colcăie nepotismele peste tot, alimentate cel mai mult chiar de voi? E normal să sufere oamenii care merg la spital pentru a se trata şi merită condiţii excelente, dar ajung în saloane mai rele decât celulele? Ei sunt practic pedepsiţi pe nedrept", a explicat Rădulescu, repetând întrebarea adresată liderului PSD referitoare la momentul în care acesta le va cere scuze pacienţilor.

  Postarea a fost însoţită de o imagine dezolantă dintr-un salon, în care pacienţii stau în condiţii groaznice, cu o igienă precară.

  Postare Vasi Radulescu
  Postare Vasi Radulescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei