15:06 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Сезонное отключение воды в Великом Новгороде

  Anunț de ultima oră - starea APEI de la robinet

  © Sputnik / Константин Чалабов
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  18311

  Distribuitorul de apă din Capitală precizează că a crescut concentraţia de clor din cauza topirii zăpezii şi a gheţii ”lucru care a dus la mărirea valorilor de amoniu din râul Argeş”

  BUCUREȘTI, 31 ian - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, ”Apa Nova” a făcut un nou anuț în legătură cu apa de la robinet în zona București – ”Analizele confirmă că apa este potabilă”

  ”În urma analizelor efectuate în ultimele ore calitatea şi potabilitatea apei produsă şi distribuită de către companie consumatorilor din Bucureşti sunt sigure”, anunță Apa Nova.

  MEDIAFAX citează distribuitorul de apă din Capitală care precizează că a crescut concentraţia de clor din cauza topirii zăpezii şi a gheţii ”lucru care a dus la mărirea valorilor de amoniu din râul Argeş”.

  ”Rezultatele monitorizării calităţii apei în Bucureşti în acest moment arată că concentraţia de clor rezidual în formă liberă nu a depăşit valoarea de 0.40 mg/l şi nu a fost mai mici de 0,10 mg/l - concentraţia se menţine în limitele normale, între 0,10 – 0,50 mg /litru, conform legislaţiei”, anunță Apa Nova.

  Tematic

  Este sau nu fake news informaţia despre apa contaminată din Bucureşti?
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei