17:27 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Sorina Pintea

  Replică dură pentru Pintea de la o cunoscută avocată: ”Rușine”

  © Photo: Guvernul României
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  83612

  Eliza Ene-Corbeanu scrie, referitor la controalele inopinate făcute de ministrul Sănătății, că este uimită de reacția demnitarului.

  BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik, Georgiana Arsene. Concluziile prezentate de ministrul Sănătății la verificările făcute în spitale nu au rămas fără efect.

  Cele mai recente declarații ale demnitarului vin după ce aceasta a realizat, noaptea trecută, un control inopinat la Spitalul de Urgență din Constanța. Pintea a explicat că a găsit ”dezastru, mizerie, debandadă, o lipsă de organizare totală”, după cum a informat Sputnik încă de dimineață

  Eliza Ene-Corbeanu a scris, pe pagina sa de Facebook, sub titlul ”Aventurile ministrului sănătății prin țara ei”, un text dur la adresa acțiunilor Sorinei Pintea.

  ”Urmăresc cu adâncă preocupare, mă rog, nu chiar, dar mă interesează și mă uimește reacția doamnei ministru a sănătății, plecată în pelerinaj cu tot alaiul prin spitalele patriei. Ca și cum într-o zi vin în casa mea și constat, cu scârbă și stupoare, câtă mizerie am făcut și cât de leneșă sunt. Iau la rând fiecare cameră și mârâi în sinea mea : “ Băi, când s-a maturat ultima oară aici ? Dar gunoiul ăsta plin de viermi oare nu o deranjează? Uite câți microbi!!!”, a scris avocata

  Aceasta a adăugat că, fix atunci, conștiința îi spune că ea e datoare să își facă singură curat în casă, deoarece imobilul îi aparține.

  ”Cam așa și cu doamna ministru”, a completat Eliza Ene-Corbeanu, precizând că Pintea se arată oripilată și vrea să facă de râs toate spitalele în care oamenii… ”nu-și spală mânuțele”.

  ”Îi spune cineva că nu e bine cu atâta mirare? Mă rog, își poate trage două palme în oglindă, dar fără ca noi să știm. Altfel, e Rușine, doamnă, Rușine. Lumea ar râde, dacă n-ar fi de plâns....”, a încheiat Eliza Ene-Corbeanu.

   

  Tematic

  Sorina Pintea, vești excelente pentru mii de copii – a făcut anunțul
  Ultima oră – Sorina Pintea anunță care e starea lui Mihai Tudose
  Pintea, acuzații dure la adresa personalului medical – e legat de bani
  Ce interese servește Sorina Pintea la Târgu Jiu?
  Sorina Pintea a făcut prăpăd la Spitalul de Urgență Constanța
  Tagurile:
  Sorina Pintea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei