14:13 17 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.47
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.70
  Fată

  De ce o tânără plânge cu cristaluri în loc de lacrimi – explicațiile unui medic

  CC0 / Pixabay / 3938030
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  16120

  Un medic oftamolog rus a explicat care ar putea fi cauzele pentru care o tânără în ochii unei tinere din Armenia se formează cristaluri în loc de lacrimi.

  BUCUREȘTI, 22 sept – Sputnik. Medicul oftamolog, Tatiana Șilova, a explicat posibile cauze ale simptomelor observate la tânăra de 22 de ani, Satenik Karazyan, în ochii căreia se formează cristale în loc de lacrimi.

  Medicul a menționat că o astfel de patologie este extreme de rară, iată de ce este complicate stabilirea cauzelor. Cristalizarea rapidă ar putea fi legată de o concentrație mare de săruri care se conțin în lichidul lacrimal.

  “Lacrimile reprezintă un lichid biologic, care au o componență asemănătoare cu sângele, iată de ce în anumite situații, din cauze genetice sau boli inflamatorii ale ochilor, dar și a organismului în ansamblu, ar putea apărea dereglări ale componenței”, a declarat Șilova postului de televiziune REN TV.

  Specialistul a adăugat că în cazul tulburărilor metabolice cristalele se pot forma în ficat și rinichi, iată de ce pacienta are nevoie de un examen complet.

  Așa cum s-a scris mai devreme, primele simptome au apărut la Kazaryan acum două luni. În decursul unei zile în ochii tinere se formează peste 50 de cristale.

  Tematic

  O tânără plânge cu cristale. Medicii nu pot identifica cauzele - Video
  (VIDEO) În locuința unei femei din Rusia a început să „curgă sânge" din pereți
  Tagurile:
  cristal, Medic, lacrimi


  Știrile Zilei