10:12 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  10210

  Urmărind consecvent propria logică, PNL trebuie să anunțe că Guvernul și ”incompetența ministrului” Costache sunt de vină pentru cei 35 de morți!

  BUCUREȘTI, 18 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Într-un comunicat oficial al Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică se rată că anul acesta 35 de oameni au murit până acum din cauza gripei.

  Este de menționat că primul deces din cauza gripei s-a înregistrat în actualul sezon la jumătatea lui decembrie 2019.

  Ce înseamnă asta – că întreaga gestionare a bătăliei cu epidemia de gripă din actualul sezon aparține integral Guvernului Orban.

  Altfel spus, ca să-i parafrazăm spusele europarlamentarului PNL Cristian Bușoi, ”35 de români morți are pe conștiința guvernarea PNL, în Sănătate”.

  În primăvara lui 2018, când o altă epidemie de gripă cauzase decesul unor români, Bușoi, pe atunci președinte PNL București și vicepreședinte național – dar mai ales șef al Casei Naționale de Sănătate – declara sus și tare:

  „67 de morți are pe conștiința guvernarea PSD, în Sănătate! Acesta nu este un mesaj politic! Aceasta este realitatea! În România, 29 de oameni au murit de gripă și 38 de rujeolă”.

  Reluând declarația (sursa: PS News) e clar că și acum se poate spune ”35 de morți are pe conștiința guvernarea PSD, în Sănătate!”.

  Anul următor, la finele lui ianuarie 2019, PNL anunța, după o altă epidemie de gripă, că ”această situaţie grav apărută, afectează familiile şi copiii dumneavoastră, datorită incompetenţei doamnei Ministru Sorina Pintea şi Guvernului toxic PSD-ALDE”.

  Deci, e clar – urmărind consecvent propria logică, PNL trebuie să anunțe că Guvernul și ”incompetența ministrului” Costache sunt de vină pentru cei 35 de morți!

  Sau epidemia și responsabilitatea pentru decese au culoare politică?

  Tagurile:
  Morți, gripă, PNL


  Știrile Zilei