09:03 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (583)
  88730

  În Italia numărul persoanelor cu infecția coronavirusului a crescut la 130, anunță șeful serviciului de Protecție Civilă din Italia.

  BUCUREȘTI, 23 feb – Sputnik. Numărul persoanelor infectate cu noul tip al coronavirsului în Italia a depășit 130, a anunțat duminică șeful serviciului național al Protecției Civile, Angelo Borelli.

  Un rezultat pozitiv au avut testele de coronavirus la 132 de persoane. Două dintre ele au decedat, unul s-a însănătoșit. În prezent, numărul persoanelor care se află sub supravegherea medicilor este 129, dintre care 54 sunt internate, 26 de oameni se află în secții de terapie intensive, a declarat Borelli, care a fost numit de guvern în funcția de comisar pentru regimul extraordinar al răspândirii coronavirsului în Italia.

  Potrivit comisarului, cazurile de infectare a coronavirusului au fost descoperite în pentru regiuni nordice: 88 în Lombardia, 24 în Veneto, nouă în Emilia Romagne și șase în Piemont. În afară de aceasta, în Roma, în institutul național al bolilor infecțioase Lazzaro Spallanzani se află în continuare doi turiști chinezi, care au fost diagnosticați în ianuarie cu coronavirus. Sâmbătă, s-a anunțat că la una din cele două persoane testul la coronavirus a dat rezultate negative.

  De asemenea, Borelli a declarat că în caz de necesitate autorităților sunt gata să plaseze persoanele infectat în obiectivele forțelor militare ale Italiei, unde va fi introdus un regim de carantiună. În aceste scopuri au fost pregătite peste 5 mii de locuri în cazarme.

  Guvernatorul regiunii Lombardia, Attilio Fontana, a semnat duminică un ordin de închidere a tuturor școlilor din regiune. În afară de aceasta, în regiune a fost interzisă desfășurarea oricăror manifestații publice. Măsuri similare ar putea fi luate în curând și în Emilia Romagna. În Piemont a fost suspendată activitatea

  Тема:
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (583)

  Tematic

  Ultima oră: SRI, implicat în amenințarea CORONAVIRUS. Avertismente ignorate!
  Ultima oră: încă un român infectat cu coronavirus
  MAE avertizează românii din Italia: carantină în 11 localități din cauza coronavirusului
  Tagurile:
  coronavirus, Italia


  Știrile Zilei