01:28 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (647)
  538520

  Se va introduce starea de carantină pe timp de 2 săptămâni pentru persoanele care vin din anumite localităţi

  BUCUREȘTI, 24 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Celebrul chirurg Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a anunțat într-o intervenție că se va introduce starea de carantină pe timp de 2 săptămâni pentru persoanele care vin din anumite localităţi din Italia.

  E vorba de o listă de 12 localități italiene aflate, la rândul lor, în carantină. ”Această listă a fost agreată de conducerea Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului de Interne şi va fi difuzată la punctele de frontieră”, a declarat Moldovan.

  Localităţile din Italia sunt: Maleo, Terranova dei Passerini, Codogno, San Fiorano, Somaglia, Fombio, Casalpusterlengo, Castiglione d'Adda, Betonico şi Castelgerundo.

  Cetățenii veniți din aceste localități în România vor fi găzduiți în spaţii special amenajate pe o perioadă de două săptămâni.

  De asemenea, secretarul de stat Moldovan a precizat că cetățenii care vin din Lombardia şi Veneto vor fi izolaţi la domiciliu.

  De precizat că mai mulți specialiști în domeniul Sănătății, dar și autorități ale statului au declarat că este sigur că vom avea coronavirus în România.

  Тема:
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (647)
  Tagurile:
  România, coronavirus


  Știrile Zilei