01:46 02 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.47
 • USD17.53
 • RUB0.25
 • RON4.02
 • UAH0.65
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (900)
  72211

  Alți doi români sunt infectați cu coronavirus. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru.

  BUCUREȘTI, 28 feb - Sputnik. Un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara au fost depistați pozitiv la coronavirus. Anunțul a fost făcut de Nelu Tătaru, secretar de stat la Ministerul Sănătății.

  Bărbatul din Maramureș are 45 de ani și vine din afara zonelor aflate în carantină.

  „Acesta s-a întors în țară pe 25 februarie el fiind bolnav încă din Italia. Acolo a mers la medic și i s-a prescris tratament simptomatic. S-a întors acasă, în România, unde a mers iarăși la medic pentru că avea febră. A fost internat la clinica Boli infecțioase Maramureș unde a primit tratament simptomatic și se face testarea. Pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău, având insuficiență respiratorie, bărbatul a fost transferat la Cluj. Astăzi a venit confirmarea de pozitiv la coronavirus”, notează Antena3.

  După ce a fost internat la clinica de boli infecțioase din Maramureș unde a primit tratament simptomatic a început să se simtă din ce în ce mai rău, având insuficiență respiratorie, bărbatul a fost transferat la Cluj. 

  În ce privește persoana din Timișoara infectată cu coronavirus, aceasta este o femeie de 38 de ani. Ea a mers pe 17 februarie pentru o zi la Bergamo, s-a întoarce în România, iar pe 25 februarie a prezentat un prim semn de stare alterată. 

  „Pe 27 februarie a fost la spital, nu a prezentat simptomatologie, a mers acasă în izolare. Femeia a fost internată la Spitalul Victor Babeș.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (900)


  Știrile Zilei