04:24 14 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.27
 • USD17.89
 • RUB0.23
 • RON4.32
 • UAH0.64
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1740)
  565590

  Specialiştii au aflat că un medicament banal, administrat intravenos, poate trata coronavirusul. De ce medicii şi specialiştii care susţin acest tratament sunt discreditaţi sau cenzuraţi.

  BUCUREŞTI, 10 mart – Sputnik, Doina Crainic. Administrarea intravenoasă a vitaminei C este deja folosită în China împotriva coronavirusului COVID-19. Este nevoie însă de o cantitate mare, administrată intravenoas deoarece, în acest caz, efectele sunt de zece ori mai puternice, potrivit experților din China.

  Editorul ediției chineze OMNS, Dr. Richard Cheng, relatează din China despre primul studiu confirmat referitor la administrarea intravenoasă de 12.000 până la 24.000 mg/zi de vitamina C, scrie greenmedinfo.com. De asemenea, medicul solicită utilizarea imediată a vitaminei C pentru prevenirea coronavirusului (COVID-19).

  Un al doilea studiu clinic referitor la vitamina C administrată intravenos a fost anunțat în China pe 13 februarie. În acest al doilea studiu, medicii „intenționează să administreze 6.000 mg/zi și 12.000 mg/zi pentru cazurile moderate și severe. De asemenea, comunicăm cu alte spitale pentru începerea mai multor studii despre vitamina C. Dorim ca în aceste studii să fie inclusă şi administrarea vitaminei C pe cale orală, deoarece în acest caz poate fi luată de mai mulți pacienți acasă”, spune Dr. Cheng.

  De asemenea, pe 21 februarie 2020, a fost anunțat un al treilea studiu de cercetare aprobat pentru vitamina C administrată intravenos împotriva COVID-19.

  Dr. Cheng, specialist certificat în medicina anti-îmbătrânire, a adăugat că „administrarea de vitamina C este foarte promițătoare în ceea ce priveşte prevenirea și este deosebit de importantă în tratarea pacienților pe moarte atunci când nu există un tratament mai bun. (...) Se pune accent, în mod greşit, doar pe vaccinuri și medicamente antivirale specifice pentru epidemii”, a mai spus medicul.

  Acesta mai spune că doze suficient de mari de vitamina C intravenos administrate timpuriu au o importanţă critică. Vitamina C nu este doar un antioxidant prototipic, dar este implicată și în uciderea virusului și prevenirea răspândirii virale.

  „Prin urmare, solicităm o dezbatere la nivel mondial cu privire la acest subiect”, subliniază Cheng.

  Pe de altă parte, specialiştilor care susţin că terapia cu vitamina C poate opri coronavirusul li se pune eticheta că promovează „informații false” și „știri false”. Chiar distribuirea de știri verificabile și citate din specialişti medicali acreditați este restricționată sau blocată pe rețelele de socializare, scrie greenmedinfo.com. Exemple cu privire la acest fenomen pot fi văzute pe această pagină de Facebook.

  O vizitatoare a muzeului din Moscova
  © Sputnik / Sergey Pyatakov

  Într-adevăr, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) s-a întâlnit cu Google și Facebook și alți giganți media pentru a opri răspândirea a ceea ce ei consideră a fi informații greșite. Dezbateri ştiinţifice cu privire la COVID-19 se pare că nu sunt permise.

  În mod ironic, Facebook, care blochează distribuirea de știri despre cercetările privind terapia cu vitamina C, este blocat în China de guvernul chinez. Dar semnificativ este faptul că guvernul chinez nu a blocat această ştire reală despre modul cum vitamina C administrată intravenos poate salva vieți în epidemia de COVID-19.

  Establishmentul medical se concentrează obsesiv pe căutarea unui vaccin și/sau a unui medicament pentru coronavirus COVID-19. În timp ce ei caută ceea ce ar fi tratamente fabulos de profitabile, vitamina C este o metodă plauzibilă, demonstrată clinic pentru tratarea afecţiunii care poate provoca moartea pacienților cu coronavirus: sindromul respirator acut sever sau pneumonia.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1740)

  Tematic

  Panică din cauza coronavirusului în Moldova: Cum explică psihologii reacțiile oamenilor
  Ministru francez, testat pozitiv cu coronavirus: S-a întâlnit și cu Macron
  Coronavirusul răzbună profesorii: părinții, nevoiți să stea cu copiii?
  Alegeri locale 2020 și coronavirusul: premierul Orban - discuții cu partidele
  Pentru a-l păzi pe Macron de coronavirus, Palatul Élysée ia măsuri speciale de protecție
  Coronavirusul lovește la Bruxelles! Preşedintele PE a intrat în carantină
  Tagurile:
  Medicamente, vaccin, Tratament, coronavirus

  Știrile Zilei