15:46 04 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.44
 • RUB0.25
 • RON4.04
 • UAH0.65
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  34620

  Spitalele din București au nevoi foarte mari, iar, în aceste situații, sindicaliștii fac tot ce se poate pentru a da o mână de ajutor personalului care salvează vieți.

  BUCUREȘTI, 18 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. În plină criză generate de pandemia de coronavirus, nevoile din unitățile spitalicești din București – și, cu siguranță, din România, sunt tot mai mari, iar singura soluție pentru acoperirea necesităților rămân sponsorizările.

  Liderul SANITAS București, Viorel Hușanu, spunea, în urmă cu câteva zile, că a găsit câțiva sponsori și, apoi, furnizori de echipamente și materiale sanitare.

  Sindicaliștii de la SANITAS București spun că eroii acestor zile sunt, fără îndoială, cei care luptă minut de minut pentru sănătatea pacienților diagnosticați cu Corona Virus.

  ”Dar și eroii au nevoie de puțin ajutor… așa că noi, SANITAS București, căutăm sponsori”, au scris sindicaliștii pe pagina lor de Facebook.

  Grație unei sponsorizări, SANITAS București a dus la Spitalul de Urgență București, Spitalul pentru Copii MS Curie, Institutul de Medicină Legală, Spitalul de Urgență Elias și Spitalul Constantin Gorgoș mașini de spălat și uscat, pentru ca echipa medicală să își poată igieniza uniformele în deplină siguranță și să nu mai ducă acasă uniformele posibil purtătoare de virus.

  ”Zilele viitoare vom mai distribui și alte donații făcute de către oameni cu suflet mare! Preocuparea noastră sunt salariații aflați acum în prima linie și familiile acestora. Ne vom asigura, într-un fel sau altul, că toți veți avea în perioada următoare tot ce vă trebuie!”, subliniază sindicaliștii.

  Tematic

  Agenţia de rating S&P, avertismente cu privire la o recesiune globală
  Apel disperat: Prețurile o iau razna - Ce trebuie să facă Guvernul AZI
  Coronavirus în România, bilanțul dimineții: 29 de cazuri noi
  Costache, anunț șoc despre infecțiile cu coronavirus din România
  Kremlinul, despre testarea lui Putin la COVID-19
  Cîțu: ”Ne-am pregătit chiar pentru un milion de oameni care să intre în șomaj tehnic”
  Ce restricții sunt în vigoare în Moldova până pe 1 aprilie
  Coronavirusul: solidaritatea europeană cu două viteze
  Chirilă se roagă de autorități: ”Rămân fără surse de venit”
  Tagurile:
  Sanitas, coronavirus


  Știrile Zilei