15:57 15 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1794)
  62202

  Spitalul Județean Suceava a fost închis și transformat în spital special pentru tratarea coronavirus după ce numărul cadrelor medicale din Spitalul Județean din Suceava infectate cu noul coronavirus a ajuns la 52.

  BUCUREȘTI, 23 mart - Sputnik, Marius Holdean. În urma situației petrecute la Suceava, spitalul a fost închis și va fi transformat în spital pentru COVID-19, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru. După ce va fi dezinfectat 48 de ore, la spitalul din Suceava urmează să fie detașați medici de la spitalele din județ, dar și din alte județe.

  Începând din această dimineață, Spitalul Municipal Rădăuți a devenit spitalul de resort la nivelul județului Suceava.

  „Tot ceea ce înseamnă urgențe medicale la nivelul întregului județ va ajunge la Spitalul Municipal Rădăuți. Am purtat discuții cu DSP Suceava și cu Serviciul de Ambulanță care m-a anunțat că ambulanțele sunt pe drum către Spitalul Municipal Rădăuți. În momentul de față avem stocuri de materiale care ne pot asigura funcționarea în condițiile care tocmai s-au modificat pentru un termen mai scurt decât termenul care era anterior, pentru aproximativ o săptămână, zece zile”, a declarat, într-o conferință de presă, Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți.

  Azi dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava 18 medici și 9 asistenți medicali erau confirmați pozitiv, numărul acestora crescând pe parcursul zilei.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1794)

  Tematic

  ONU creează un fond pentru tratamentul pacienților de coronavirus
  Trump CONFIRMĂ: ”Două substanţe pot fi tratamentul coronavirus,să fie puse în uz imediat!”
  O persoană testată pozitiv cu coronavirus și-a sărbătorit aniversarea cu 27 de invitați
  Știrea serii din Italia, schimbă total datele epidemiei de Coronavirus!
  Coronavirus în România: 2 decese, 66 de noi îmbolnăviri
  Tagurile:
  coronavirus, medici

  Știrile Zilei