15:49 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1022)
  866 0 0

  Un tânăr de 25 de ani abia întors din Germania trebuia să fie urgent operat de o hernie, însă a fost plimbat patru zile între spitale, după ce medicii au decis să-l testeze pentru COVID-19. Până au venit rezultatele, organismul tânărului a cedat.

  BUCUREŞTI, 4 apr - Sputnik, Doina Crainic. Un tânăr din Prahova, de 25 de ani, care abia se întorsese din Germania, unde lucrase ca şofer de tir, se simţea rău şi a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, unde un medic i-ar fi pus diagnosticul de hernie ombilicală ce trebuia operată.

  Întrucât avea febra și venea dintr-o zona contaminată a Europei, medicii au decis să-l testeze pentru COVID-19. Au urmat patru zile în care s-a aşteptat rezultatul testului, iar pacientul a fost plimbat de la un spital la altul, potrivit ziarulromanesc.de

  În cele din urmă, starea tânărului s-a agravat şi organismul a cedat, iar rezultatul testului a venit chiar în ziua decesului, fiind rezultat negativ.

  „Din cauza asta l-au trimis la Movilă, i-au luat probe, de acolo, la spitalul CFR, de la spitalul CFR, la Câmpina, la Câmpina l-a consultat în mașină, l-a dus înapoi la spitalul CFR, CFR l-a mai ținut o zi și l-a dus, de urgență, înapoi la Câmpina”, a declarat Marian Ciurcă, tatăl pacientului.

  Tânărul de doar 25 de ani era proaspăt căsătorit şi tatăl unei fetițe de numai o lună.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1022)

  Tematic

  COVID-19 România: 445 de cazuri noi de îmbolnăvire
  Rusia trimite militari în Serbia pentru a combate COVID-19
  Spania depăşeşte Italia la numărul de cazuri de COVID-19 - 900 de decese într-o singură zi


  Știrile Zilei