08:05 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  10720

  Vedeta, cunoscută pentru silueta de invidiat, vine în sprijinul româncelor care vor să se bucure din plin de preparatele culinare de Paște dar care nu vor să se îngrașe.

  BUCUREȘTI, 17 apr – Sputnik, Georgiana Arsene. Carmen Brumă are 42 de ani, însă timpul nu pare să se fi pus în calea vedetei care are un stil de viață sănătos bazat pe o dietă echilibrată și mult sport.

  Vedeta știe cum să se mențină în formă și cum să nu facă nici un fel de excese culinare, iar de la această regulă nu se abate nici măcar de Sărbători.

  De aceea, nu este un om mai potrivit să facă recomandări despre cum să ne menținem silueta chiar și atunci când tentațiile sunt din plin decât Carmen Brumă. Aceasta ne-a recomandat să nu facem excese, cu atât mai mult cu cât acum stăm acasă.

  ”Gustă din fiecare preparat la care poftești o singură dată pe zi, dar nu seara! Mănâncă 3 mese principale care să conțină proteină animală și salată din legume proaspete. Mănâncă desertul la sfârșitul mesei, nu între mese sau în loc de masă, astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare. Excepția este masa de seară, la care te abții de la desert”, a explicat Brumă. 

  Înainte sau după masă trebuie să facem mișcare, evident în apropierea locuinței, conform prevederilor legale: o oră de mers alert, alergare, mers cu bicicleta, rolele, etc. 

  Nu trebuie să bem mai mult de 3 pahare de alcool pe zi. Pentru fiecare pahar de alcool, se recomandă consumul a 500 de ml de apă plată.

  ”Paștele durează 3 zile. Mănâncă doar în 2 dintre acestea alimente periculoase pentru siluetă - cozonac, pască, sarmale, dulciuri, alcool”, ne mai învață iubita lui Mircea Badea.

  Tematic

  Prime de Paște: peste jumătate dintre angajați nu mai așteaptă bonusuri
  Reguli de respectat ca să puteți face cumpărături de Paște în siguranță
  Paște 2020: Raed Arafat, apel către toți românii
  Tagurile:
  Carmen Brumă, Paște

  Știrile Zilei