01:01 02 Martie 2021
În direct
 • EUR21.04
 • USD17.47
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.62
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  1473122

  Cunoscut doctor: ”Are dreptate Badea: medicii din România, din punct de vedere civic, sunt absolut nuli! Ca, de altfel, întreaga societate”.

  BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik, Evan Răutu. După ce în emisiunea precedentă Mircea Badea a dat o adevărată lecție de jurnalism, demontând falsul din jurul planului dr. Streinu Cercel, azi noapte a dat în vileag, nemulțumit, un aspect: nici un doctor nu i-a luat apărarea celebrului epidemiolog, deși acesta a fost victima unui adevărat atac din partea conducerii statului.

  Constatarea – și, ulterior, explicația – teleastului este că… le e frică de ”Establishment”, de cei care dețin puterea!

  ”Nu le e frică de carcalac, dar de Establishment le e frică la toți”, a spus Mircea Badea uimit, completând revoltat: ”N-am auzit nici un doctor să reacționeze, să-i ia apărarea doctorului Streinu-Cercel!”.

  Și, chiar dacă medicii sunt azi ”eroii”, Mircea Badea face o diferență între asta și atitudinea: ”mă doare-m cot că voi supăra milioane de cetățeni”.

  Mircea Badea a atras atenția că „și în China mai sunt doctori care vorbesc contra Establishment-ului – acolo e Partidul Comunist! – dar la noi, nimic!”.

  ”E mai rău ca în China!... Ieri am avut de-a face cu o diversiune vizibilă pentru orice idiot – nu am văzut niciun doctor din România care să ia atitudine”, a spus Mircea Badea.

   Cunoscutul realizator a făcut legătura cu atitudinea presei – ”Nu mai există presă, toți sunt doar niște aplaudaci, să-l aplaude pe liderul suprem”.

  Și doctorul Răzvan Constantinescu - un critic al doctorului Streinu-Cercel și al metodei acestuia de combatere a pandemiei – i-a dat dreptate lui Mircea Badea:

  ”Are dreptate Badea: medicii din România, din punct de vedere civic, sunt absolut nuli! Ca, de altfel, întreaga societate. Dar un doctor nu are nicio scuză să stea cu fruntea plecată!” – a transmis cunoscutul medic ieșean.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Mircea Badea, anchetat penal! Motiv șocant, acuzații grave! Reacție imediată
  Mircea Badea a dezlegat ”misterul” bronzului lui Iohannis: legătura cu… Coronavirus!
  Tătaru aruncă în aer calculele din SUA! Mircea Badea a intuit: i-au MINȚIT pe americani
  Mircea Badea, cel mai neobișnuit mesaj – chiar în perioada Paștelui!
  Cristoiu și Mircea Badea: NUCLEARA în scandalul cu Streinu-Cercel - Iohannis implicat!
  Tagurile:
  Adrian Streinu-Cercel, medici, Mircea Badea

  Știrile Zilei