10:59 26 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.46
 • USD17.22
 • RUB0.23
 • RON4.20
 • UAH0.61
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1400)
  25360

  Centrul Gamaleia, care a produs primul vaccin din lume împotriva COVID-19 se arată dispus să-l ajute pe Donald Trump și soția lui, care au fost testați pozitiv cu coronavirus.

  BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Aleksandr Gințburg, directorul centrului Gamaleia, care a creat primul vaccin împotriva COVID-19, a declarat agenției RIA Novosti că instituția este dispusă să-l ajute pe președintele SUA, Donald Trump, în cazul în care va există o solicitare oficială, adresată autorităților ruse.

  Anterior, Trump a anunțat că el și prima doamnă, Melania Trump, au fost testați pozitiv cu coronavirus. Medicul președintelui SUA, Sean Conley, a declarat că președintele și soția lui se simt bine și consideră că acesta își va îndeplini în continuare atribuțiile de șef al statului, “fără niciun fel de probleme”.

  “Cred că în cazul în care se va adresa oficial autorităților ruse, atunci îl vom putea ajuta”, a adăugat Ghințburg.

  Autorii vaccinului rusesc Sputnik V sfătuiesc colegii președintelui american Donald Trump să se vaccineze cu preparatul rusesc.

  “Cred că se vor descurca cu președintele lor. Dă, Doamne, să fie totul bine. Ar fi fost bine dacă se vaccina (cu Sputnik V), apropo!”, a spus Ghințburg.

  La remarca de precizare, că Trump deja a fost testat pozitiv, expertul a atras atenția și asupra altor reprezentanți ai puterii din SUA, în special vicepreședintele.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1400)

  Tematic

  Medicii SUA, interesați de vaccinul rusesc împotriva COVID-19
  Rusia: A fost eliberat un patent pentru cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19
  Majoritatea americanilor nu vor să facă vaccinul Covid-19
  Donald și Melania Trump - testați pozitiv la coronavirus
  Tagurile:
  coronavirus, SUA, Donald Trump

  Știrile Zilei

  • Klaus Iohannis

   Este o acuzație fără precedent: un celebru om de Drept și apărător al Biserici declară că Președintele a dat ordin de atac asupra Arhiepiscopului – implicit și asupra Patriarhului și BOR – e ”primul act de război al ateilor împotriva creștinilor ortodocși”!

   848
  • IPS Teodosie, arhiepiscop al Tomisului

   După incidentul incalificabil de la Biserica Sfânta Ecaterina din Constanța, în care credincioșii au fost bruscați și, ulterior, amendați de forțele de ordine, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie îi dă lui Orban o lecție așa cum premierul nu a mai primit vreodată!

   542
  • Gheorghe Hagi

   Supranumit ”Maradona din Carpați”, Gică Hagi a onorat din nou România! A transmis un mesaj superb – cel mai frumos elogiu care se poate citi în aceste zile în care întreaga planetă deplânge despărțirea de Diego Maradona

   241