02:12 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1793)
  12301

  Sistemul Național de Sănătate din Marea Britanie a primit instrucțiuni să fie pregătit pentru o posibilă utilizare a vaccinului Covid 19 la începutul lui decembrie

  BRUXELLES, 10 nov - Sputnik. Ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a declarat că Sistemul Național de Sănătate (NHS) a primit instrucțiuni să fie pregătit pentru utilizarea unui vaccin Covid 19 la debutul lunii viitoare, relatează RT

  ”Am cerut NHS – care are sprijinul armatei în acest sens, dar NHS conduce în bună măsură efortul pentru a distribui vaccinul – le-am cerut să fie pregătiți pentru începutul lui decembrie”, a zis ministrul Sănătății.

  El a spus că formula de vaccin are nevoie încă să fie testată pe deplin și licențiată, dar țara trebuie să fie gata să folosească vaccinul dacă aceste obstacole sunt depășite rapid.

  Într-o altă declarație, Hancock a spus că vaccinul este destinat adulților, nu copiilor, și că vaccinarea va începe cu persoanele vârstnice, urmând apoi categoriile inferioare de vârstă.

  O știre recentă venită de la Pfizer și BioNTech arată că vaccinul lor Covid 19 s-a dovedit eficient într-un procent de 90 la sută în timpul testelor clinice.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1793)
  Tagurile:
  coronavirus, COVID-19, vaccin, Marea Britanie

  Știrile Zilei