22:45 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  3292181

  Dr. Adina Alberts și-a spus deschis și argumentat punctele de vedere în cazurile vaccinului de la Pfizer și a ivermectinei – este revoltată de reacțiile medicilor și ale unor ziariști

  BUCUREȘTI, 28 ian – Spunik. Cunoscutul medic chirurg Adina Alberts a demonstrat curaj și dorință de afla și spune adevărul – fiind unul dintre profesioniștii care s-au implicat în controversele acestei perioade legate de Coronavirus.

  Adina Alberts a expus și anumite probleme ale vaccinului Pfizer, dar a luat și apărarea ideii folosirii ivermectinei.

  Reacția sistemului a fost dură – și s-a manifestat inclusiv prin intermediul unei părți a mass media. De exemplu, dr. Alberts a fost invitată de postul Realitatea TV.

  Rezultatul: ”A fost o seară grea. Dacă asta se numește jurnalism?!”, a notat Adina Alberts după emisiune.

  ”Să inviți o grămadă de doctori de peste tot de prin lume adunați, care să mă convingă că “nu am înțeles” prospectul de la vaccinul Pfizer... Acolo unde scrie că este un vaccin experimental și că poate dezvolta reacții grave și neașteptate!”, scrie dr. Alberts, completând – ”Ați înțeles cum stau lucrurile, nu?!”.

  Mai mult, Adina Alberts a remarcat și lipsa de informare a celor care au încercat să o contreze: ”Cercetătoarea aceea din Suedia nici nu auzise de paralizia Bell trecută la reacții adverse...”.

  Dar, conchide Adina Alberts în acest caz, ”Ei nu contează. Dumneavoastră contați!!!”.

  Un alt caz în care Adina Alberts s-a implicat este cel al ivermectinei, fiind revoltată de afirmațiile că ar fi… cancerigenă!

  ”IVERMECTINA cancerigen?!? Nimic mai fals. Ba este exact invers”, scrie revoltată dr. Alberts, aducând un argument solid, expus de prestigioasa European Pharmaceutical Review: ”Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pentru a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian”.

  O altă afirmație: IVERMECTINA ”produce orbire?!?”. Este o tâmpenie – izbucnește Adina Alberts.

  ”Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale”, precizează dr. Alberts.

  În schimb, constată dr. Adina Alberts, poate fi un adevăr că ”se încearcă o denigrare a acestei substanțe – IVERMECTINA - pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015”.  

  Concluzia cunosctului medic chirurg este clară: ”Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID19 cât și în prevenția îmbolnăvirii”.

  Reamintim că dr. Alberts a susținut că ar fi fost normal ca Guvernul României să fi negociat pentru vaccinuri cu mai multe companii, inclusiv cu AstraZeneca!

  ”Ar fi fost normal să avem și această opțiune la dispoziție! Și vaccinul rusesc Sputnik reprezintă pentru mine o opțiune mai bună decât Pfizer sau Moderna! La fel și cele 4 (deja) vaccinuri chinezești cu care se imunizează poporul chinez!”, a comentat Adina Alberts.

  Tematic

  Marea Britanie va reexamina eficacitatea vaccinului Pfizer pe care îl folosește și România
  După Pfizer, și AstraZeneca va reduce livrările de vaccin anti-Covid pentru UE
  Vine vaccinul Moderna – când începe procedura și cu ce diferă de vaccinul Pfizer
  Tagurile:
  Pfizer

  Știrile Zilei