09:20 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1777)
  3476301

  Cunoscutul realizator TV a reacționat la stupiditatea reacțiilor opiniei publică față de vaccinare – și de noul subiect al ”vaccinării peste rând”

  BUCUREȘTI, 10 mar – Sputnik. Societatea românească pare dornică de curente isterice, indiferent încotro se îndreaptă acestea – și chiar dacă urmează unul după altul, într-o totală opoziție.

  Un exemplu îl constituie ”dezvăluirile” despre vaccinările ”peste rând” ale familiilor celor din Apărare și securitate.

  ”Pe de o parte e o campanie isterică pentru vaccinare, pe de alta e o hărmălaie că s-au vaccinat unii peste rând”, reacționează la subiect Mircea Badea.

  De fapt, este reacția aceleiași părți a publicului care a agreat campania destul de puțin legală pro-vaccinare, a isteriei pro-vaccinare! Acum însă, s-au întors împotriva aceluiași sistem!

  ”Uite cum facem: declar public că mă piș pe vaccinurile lor și mă voi vaccina când nu voi avea încotro”, a scris acum puțin timp Mircea Badea, pe Facebook.

  Să amintim că Mircea Badea anticipase acest fenomen al acuzării vaccinării  ”peste rând”, declarând că a respins oportunități tocmai pentru a nu fi blamat că el. ”vedeta”, s-a vaccinat înaintea altora.

  ”Decât să stau să fac față istericalelor că m-am băgat în față și am zădărnicit un rahat, prefer să fac Covid. Nicio problemă”, scrie acum Mircea Badea.

  Reamintim că un scandal a izbucnit după ce ministrul USR Vlad Voiculescu a dezvăluit că o mare parte din vaccinări (aproape 60%) s-ar fi făcut în afara centrelor de vaccinare din platforma oficială.

  E vorba de centre care nu apar public, pe platformă – de instituții care țin de zona militară, de MAI sau de servicii.

  În urma acestor dezvăluiri a izbucnit un nou scandal în Coaliție, premierul Cîțu bâlbâind azi răspunsurile la întrebările presei.

  Jurnalistul Mircea Badea, despre vaccin
  Postare Mircea Badea
  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1777)

  Tematic

  Ciuvică și Mircea Badea se exilează în Turcia, refuză să revină în România lui Arafat!
  Mircea Badea, explicație originală a războiului din Coaliție – de ce îi ”susține pe toți”
  Badea: ”Am sperat că voi putea continua la fel și cu domnul ministru Cîmpeanu”
  Tagurile:
  Mircea Badea

  Știrile Zilei