23:05 11 Mai 2021
În direct
 • EUR21.51
 • USD17.82
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  2114382

  În urmă cu puțin timp, reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au ajuns la o concluzie în cazul doctoriței Flavia Groșan

  BUCUREȘTI, 22 mart – Sputnik. Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au ajuns la o concluzie după ce au audiat-o pe Flavia Groșan și au analizat cazul.

  Colegiu al luat decizia de a nu o sancționa pe Flavia Groșan, nu există caz de malpraxis, iar medicul își poate continua activitatea.

  ”Da, își poate continua activitatea, deoarece nu există nicio plângere la Colegiul Medicilor și nu există acuzații de malpraxis“, a declarat reprezentanta Colegiului medicilor Oradea.

   

  De asemenea, pe numele medicului nu există nicio plângere scrisă din partea vreunui pacient, a precizat forul medical.

  Pe de altă parte, dr. Flavia Groșan a fost prevenită că ar putea intra sub incidența Comisiei de Disciplină dacă va continua declarațiile de presă. Ce înseamnă asta – și cum contravine această indicație cu dreptul la liberă exprimare, rămâne de văzut.

  Reamintim că dr. Flavia Groșan a fost însoțită de un avocat și susținută de un mare grup de oameni, care au așteptat-o în fața sediului Colegiului Medicilor din Bihor.

  Și la București, în fața sediului central al Colegiului Medicilor, mai multe persoane, în frunte cu activista Iosefina Pascal, au manifestat în favoarea dr. Flavia Groșan.

  Tagurile:
  Flavia Groșan

  Știrile Zilei