13:06 20 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.60
 • USD17.94
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  1155223

  Cunoscutul medic demască marea minciună despre vaccinurile ARN-Mesager, promovate acum pe plan mondial de SUA

  BUCUREȘTI, 9 apr – Sputnik. Atacată și jignită de o parte de unii ziariști și câțiva vectori de imagine implicați în campania de vaccinare, chirurgul Adina Alberts nu renunță nici la opinii ei, dar nici la a da în vileag falsurile! Falsuri care pot afecta grav populația.

  Aseară târziu, dr. Alberts a publicat o asemenea dezvăluire, intitulată dur – ”Minciuni și omisiuni la tot pasul!”.

  Este vorba de un text ”extras din broșura informativă asupra vaccinurilor transmisă către profesori”.

  Textul este un răspuns la întrebarea: ”EXISTĂ EFECTE SECUNDARE ÎN CAZUL VACCINURILOR ARN-MESAGER?”.

  Și iată răspunsul distribuit: ”După 70 de milioane de administrări ale acestui tip de vaccin în Europa și America de Nord, efectele adverse severe au fost extrem de rare, iar efectele adverse ușoare și moderate au constat în dureri reduse ori umflături temporare la locul injectării, febră ușoară, oboseală sau mici amețeli”.

  ”În general, reacțiile secundare sunt cele obișnuite după vaccinare, fiind nesemnificative în raport cu simptomele grave ale îmbolnăvirii de COVID-19 și cu incidența ridicată a deceselor (2,16% din îmbolnăviri). Cauzele adverse severe cele mai întâlnite au fost reacțiile anafilactice și nu s-a înregistrat niciun deces cu o etiologie legată direct de vaccin.”, se arată în textul citat.

  Și acum reversul medaliei -  de este consemnat pe platformele de specialitate, mai exact pe cea a FDA din SUA (VAERS) pe cea a EMA – Agenția Europeană a Medicamentului (EUDRA-VIGILANCE).

  ”Pe platformele oficiale ale SUA și UE, VAERS respectiv EUDRA-VIGILANCE sunt raportate sute de mii de efecte adverse serioase și mii de decese”, dezvăluie Adina Alberts, subliniind că „aceste raportări sunt efectuate mai ales de medici, din toată lumea”.

  Și, adaugă dr. Alberts, ”condiția de obținere a autorizație de punere pe piață pentru aceste "vaccinuri" noi, condiție impusă de FDA și EMA, a fost exact asta, RAPORTAREA efectelor adverse după injectarea acestor produse de terapie genetică”.

  În plus, adaugă Adina Alberts – ”chiar în urmă cu câteva zile, Astra Zeneca a anunțat public că este posibilă legătura dintre produsul lor vaccinal și riscul crescut de tromboze”.

  Deci, ce avem aici? Minciună, dezinformare, îngrădirea dreptului românilor de avea acces la informații de interes public?

  În final, Adina Alberts citează chiar Art.31 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI - Art. 31 – ”Dreptul la informaţie”

  (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.

  (2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.

  (4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.

  Cu alte cuvinte – avem de-a face cu încălcarea unui articol fundamental al Constituției – unul dintre pilonii unui stat democratic.

  Tagurile:
  AstraZeneca, Vaccinare, Adina Alberts

  Știrile Zilei