21:30 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  32410

  Vești rele pentru ministrul Sănătății, care a deranjat Guvernul, după gafa monumentală de ieri, 8 aprilie 2021. Premierul României dă răspunsuri ambigue privind rămânerea în funcție a lui Voiculescu.

  BUCUREȘTI, 9 apr – Sputnik. Gafa uriașă făcută ieri, 8 aprilie 2021, de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care nu a știut că persoanele decedate, infectate cu COVID-19, nu pot fi înmormântate dacă li s-a făcut autopsia, potrivit unui ordin de ministru, contrazicându-se cu jurnaliștii pe această temă, nu a rămas fără urmări.

  Premierul României, Florin Cîțu, a declarat că a discutat cu Vlad Voiculescu și că va mai vorbi cu acesta.

  ”Am discutat cu el, voi mai discuta. A avut o conferință de presă după ședința de Guvern. Vine în fața dumneavoastră aproape săptămânal”, a spus premierul.

  Cîțu nu a oferit nici un răspuns la întrebarea privind demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

  Chestionat în privința modului în care a gestionat pandemia Vlad Voiculescu și cum poate gestiona pandemia din moment ce nu cunoaște ordinele semnate de Ministerul Sănătății, premierul a spus că ”încă gestionăm pandemia, nu s-a terminat”, scrie stiripesurse.ro.

  Antena3.ro susține, însă, că liberalii îl vor afară din Guvern pe Vlad Voiculescu și că aceștia ar avea și acceptul președintelui României, Klaus Iohannis.

  Rămâne, însă, de aflat, momentul în care actualul ministru al Sănătății va pleca din Guvern.

  Tagurile:
  Vlad Voiculescu

  Știrile Zilei