04:33 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  SĂNĂTATE
  Sa primesc un link scurt
  8316

  Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina în orice moment într-o cabină special amenajată.

  BUCUREȘTI, 2 iun – Sputnik. Pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina, de astăzi, într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării. Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

  "Cabinet de vaccinare non-stop la Aeroportul Henti Coandă. De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării - între terminalele "sosiri" şi "plecări" ”, a scris Drulă pe contul său de socializare. Ministrul spune că, în acest fel, instituția pe care o conduce susţine eforturile Guvernului de a pune la dispoziţia cetăţenilor români şi străini cu rezidenţă în România spaţii unde aceştia se pot vaccina împotriva Covid-19 fără programare, simplu şi sigur.

  Cătălin Drulă a precizat că serul folosit este cel produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în doză unică, iar persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării.

  Conform unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, în cadrul Cabinetului de Vaccinare se pot imuniza persoanele adulte cu cetăţenie română, precum şi cetăţenii străini cu rezidenţă în România.

  "Deschiderea acestui cabinet de vaccinare în aeroport reprezintă o facilitate pe care o punem la dispoziţia tuturor celor care doresc să se imunizeze împotriva acestui virus. Ne alăturăm, astfel, campaniei naţionale de vaccinare şi susţinem toate demersurile menite să stopeze această pandemie ale cărei efecte în transportul aerian au fost dramatice. Vaccinarea permite deja fiecăruia dintre noi să călătorească din nou în siguranţă. Salariaţi ai CNAB vor lucra non-stop pentru îndeplinirea acestui obiectiv", a spus și Cosmin Cătălin Peşteşan, directorul general al CNAB.

  Tagurile:
  București, Vaccinare

  Știrile Zilei