05:28 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Sebastian Ghiță, deputat PRU

  Ministerul Justiției nu mai cere extrădarea lui Sebastian Ghiță

  © Photo: ActiveNews
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  65 0 0

  Ministerul Justiției din România și-a retras cererea de extrădare a lui Sebastian Ghiță, adresată anterior autorităților Serbiei.

  BUCUREȘTI, 21 mart – Sputnik. Ministerul Justiției a decis să retragă cererea de extrădare a lui Sebastian Ghiță, care fusese înaintată anterior autorităților din Serbia, țara unde se află astăzi controversatul omul de afaceri. Decizia a fost luată după ce Curtea de Apel Ploiești a anulat mandatul internațional de arestare emis pe numele lui Ghiță, potrivit Antena 3.

  "Pot să spun că e o veste bună pentru mine și trebuie să adresez mulțumiri judecătorilor care au luat această decizie și tuturor judecătorilor care au avut răbdare în acești cinci an să vadă petrecându-se în fața dânșilor aceste situații, unele tragice, unele hilare, unele nemaiîntâlnite.

  Fostul deputat Sebastian Ghiță a fugit din România în noaptea de 19 spre 20 septembrie 2016, după ce a fost acuzat de corupție în mai multe dosare. 

  “Cred că toți suntem datori să respectăm deciziile judecătorilor mai ales când acestea nu mai sunt influențate de probe falsificate. Ne înjurăm și ne bălăcărim unii pe alții cu o energie demnă de cauze mai bune”, a declarat Sebastian Ghiță după ce a aflat despre decizia Ministerului Justiției.

  Tematic

  Sebastian Ghiță a pierdut cauțiunea de 13 milioane de euro
  "Moscova" a avut dreptate în cazul Sebastian Ghiță
  Știrea zilei: Sebastian Ghiță profită și o lovește pe Kovesi - e oficial!
  Dan Voiculescu, provocare pentru Sebastian Ghiță: Ești sau nu în stare?
  Nebunie în Justiție - Sebastian Ghiță a fost achitat
  Revoltă totală: Fiica lui Vadim șterge pe jos cu Sebastian Ghiță și marionetele lui
  Tagurile:
  cerere de extrădare, Extrădare, România, Serbia, Ministerul Justiției, Sebastian Ghiță


  Știrile Zilei