14:36 03 August 2020
În direct
 • EUR19.81
 • USD16.72
 • RUB0.23
 • RON4.10
 • UAH0.61
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  Laura Codruța Kövesi (140)
  1621100

  Este o lovitură dură… dacă nu cumva o fi vreun semnal – ceva de gen ”lăsați-o, e terminată…” - un semnal venit din surse din România, dar și de la un apropiat al lui Trump

  BUCUREȘTI, 29 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Premieră pentru Laura Codruța Kovesi – a dat cu subsemnatul la Poliție – conform obligației cuiva care este pus sub control judiciar.

  Kovesi la 10:45, la sediul Secției 18 de Poliție din Capitală și a stat de vorbă cu presa, dar respectând strict condiția de a nu discuta cu presa. Extrem de stăpână pe ea, fosta șefă a DNA s-a comportat profesionist – ca un om care și-a cântărit bine șansele.

  A apăsat o pedala accelerației doar în direcția favorabilă: este ”hărțuită, intimidată”. Adică un mesaj pentru cei de afară, care o cunosc din filmele eroice realizate de străini. Anchetele care o vizează ar face parte dintr-un plan pentru a o împiedica să devină șefa Parchetului European.

  ”Sunt parte a unei campanii de hărțuire, de intimidare”, a declarat Kovesi. ”Îmi este foarte clar că tot ce s-a întâmplat în ultimele luni are legătură cu candidatura mea - se încearcă prin orice mijloace să fiu oprită din a ocupa funcția de procuror-șef al Parchetului European”.

  Mai mult, Laura Kovesi arată că se dorește să se dea prin această ”hărțuire” a ei, ”un exemplu pentru toți ceilalți colegi magistrați care doresc să își facă treaba”.

  Desigur, pentru fosta atotputernică Laura Codruța Kovesi este o lovitură de imagine să meargă dimineața la poliție, să fie la dispoziția ziariștilor – adică aproape dă intre în banalul celor chemați la poliție sau la procuror.

  Problema pe care a descoperit-o în această dimineață este absența fanilor ”celebri”. Adică în afara fidelul Sandu Matei, care a anunțat că trebuie să se meargă la secție pentru a o susține pe Kovesi – și chiar a mers și a filmat – alte figuri celebre nu s-au văzut!

  Nici cunoscutele urlete gângave ale lui ”ceaușescu”, nici urletele „jurnalistice” , ale lui Bot, ba chiar nici prea multă atenție evenimentului de azi pe paginile de socializare.

  Deci, problema Laurei Kovesi e că scade în interes chiar în fața ciracilor penalului, care par a o părăsi la greu! Ceea ce este o lovitură dură… dacă nu cumva o fi vreun semnal pentru ”protestatari” – ceva de gen ”lăsați-o, e gata…”. Un semnal venit din surse vehiculate de presa din România, dar și de un apropiat al lui Trump, la un moment dat – Roger Stone. E suficientă declarația din imaginea de mai jos. Acum ”Statul paralel” își părăsește pe „zeița”?

  Printscreen Adevărul
  © Photo : Adevărul
  Printscreen Adevărul
  Тема:
  Laura Codruța Kövesi (140)

  Tematic

  Lovitură cumplită pentru Kovesi, chiar înainte de negocierea pentru Parchetul European!
  Sondaj cu rezultat exploziv despre Laura Kovesi - într-o zi de maximă importanță!
  Laura Codruța Kovesi, tupeu incredibil: neagă și interpretează o acuzație gravă!
  Pleșoianu, replică tare după inculparea Codruței Kovesi – dar și o reacție din Germania!
  Tagurile:
  Laura Codruţa Kovesi


  Știrile Zilei