09:46 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72

  Curtea Supremă a pus capăt - decizie în cazul Dragnea

  © Photo: Facebook / Liviu Dragnea
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  431092

  Instanța a decis să continue, după o dezbatere cu multe episoade dure - procesul s-a desfășurat într-un zgomot infernal creat de protestatarii anti-Dragnea.

  BUCUREȘTI, 15 apr - Sputnik, Evan Răutu. Astăzi la ÎCCJ au fost scene de război – protestatarii anti-Dragnea au venit în număr mare, dar și susținătorii PSD, preveniți de ce pun la gale grupările #REZIST au decis să participe. Așa că, de la prima oră, două tabere numeroase s-au aflat față în față.

  Jandarmii și-au făcut însă datoria, nu au avut loc până la aceasta oră incidente cu violență. Mai mulți indivizi au fost duși la secția de poliție, unde au fost amendați.

  Liviu Dragnea a fost îmbrâncit, insultat, amenințat la sosire, fapt care, în mod normal, trebuia să ducă la suspendarea procesului.

  Dar, instanța a decis să continue, după o dezbatere cu multe episoade dure. Procesul s-a desfășurat într-un zgomot infernal creat de protestatarii anti-Dragnea.

  La final, magistrații au decis amânarea pentru data de 20 mai – o decizie care permite și așteptarea celei a CCR.

  Evident, la ieșire Dragnea a fost așteptat de aceeași mulțime violentă, dar Jandarmeria și-a făcut din nou datoria.

  Reamintim că, pe 19 aprilie CCR va pronunța decizia la sesizarea Camerei Deputaților privind completurile specializate de 3 judecători. O eventuală admitere ar putea da avocaților lui Liviu Dragnea posibilitatea cererii de anularea procesului de la fond – și reluarea acestuia.  Știrile Zilei