18:43 24 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.59
 • USD18.20
 • RUB0.29
 • RON4.36
 • UAH0.69
  Radu Mazăre

  Poliția Română risipește dubiile – iată care e situația reală a lui Radu Mazăre!

  © AP Photo / Mediafax / Octav Ganea
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  313320

  ”Un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat”

  BUCUREȘTI, 8 mai - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, Inspectoratul General al Poliţiei Române transmis un comunicat prin care lămurește situația în cazul capturării lui Radu Mazăre în Madagascar.

  Iată comunicatul Centrului de Informare și Relații Publice al Poliției Române.

  ”Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile.”

  În comunicat se precizează că Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, ”colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional”.

  ”Persoana arestată de autoritățile din Madagascar a fost condamnată de Curtea de Apel București, în anul 2017, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat”, se mai arată în comunicat

  Tematic

  Ipoteză-șoc: După Mazăre, va fugi și Elena Udrea?
  Ciutacu către "haștagieni": Apărați legile care au permis fuga lui Mazăre!
  Azi noapte, Radu Mazăre a dat prima declarație - surprinde pe toată lumea!
  Radu Mazăre dă cu tifla, de departe, celei mai grave condamnări!
  Tagurile:
  Poliția Română, Radu Mazăre


  Știrile Zilei