20:31 03 August 2020
În direct
 • EUR19.81
 • USD16.72
 • RUB0.23
 • RON4.10
 • UAH0.61
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  102040

  Mesaj târziu al lui Radu Mazăre, care are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare cu executare și se pune problema unui prejudiciu de 114 milioane de euro.

  BUCUREȘTI, 15 mai - Sputnik, Evan Răutu. Cel mai discutat personaj al acestor zile, Radu Mazăre, a transmis o reacție din penitenciarul malgaș unde este încarcerat în așteptarea preluării de către autoritățile române. Reacția celebrului și controversatului edil și jurnalist a fost transmisă postului Antena 3.

  ”Dacă instanţa aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune, pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta şi aici, şi în Madagascar”, a transmis Radu Mazăre.

  Interesant este că Mazăre este adus în România în urma demersurilor justiției condusă de miniștri ai partidului din care el a făcut parte, ba chiar a fost una dintre cele mai importante figuri. Cu toate acestea, Mazăre face o promisiune șocantă:

  ”Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici, în Madagascar, până la sfârşitul zilelor”, a transmis Radu Mazăre.

  Desigur, este șocant, pentru că Radu Mazăre, în toate etapele vieții sale agitate, a fost un personaj dornic de mult antren, de spectacol – nicidecum de ”retrageri” în zone îndepărtate.

  După cum se știe, autorităţile din Madagascar au admis cererea de extrădare pe numele lui Radu Mazăre, fapt anunţat ieri de ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall.

  Radu Mazăre are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare cu executare și se pune problema unui prejudiciu de 114 milioane de euro.

  Tematic

  Poliția Română risipește dubiile – iată care e situația reală a lui Radu Mazăre!
  Bomba anului: Radu Mazăre, prins de autorităţi în Madagascar
  Decizie finală, oficială în cazul Mazăre! Totul e clar acum!


  Știrile Zilei