02:42 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  99621

  Infracțiunea pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea a fost săvârșită când PNL era aliat cu PSD, Liviu Dragnea fiind principalul colaborator al liberalilor pe parte organizatorică.

  BUCUREȘTI, 15 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp s-a stabilit că judecătorii constituționali vor lua în dezbatere sesizarea PNL privind mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea.

  Astfel, CCR a stabilit că va dezbate pe 20 iunie sesizarea privind invalidarea mandatului lui Liviu Dragnea. PNL a reclamat faptul că Liviu Dragnea era condamnat pentru infracţiuni care vizau derularea unui proces electoral – creându-se astfel un aspect neconstituţional.

  ”PNL solicită Curţii Constituţionale invalidarea mandatului de parlamentar pentru Liviu Dragnea. Infractorul şef din fruntea Camerei Deputaţilor se află în ultimele zile într-un delir anticonstituţional şi trebuie oprit”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, transmite Mediafax.

  De remarcat că infracțiunea pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea a fost săvârșită când PNL era aliat cu PSD, Liviu Dragnea fiind principalul colaborator al liberalilor pe parte organizatorică. Din partea PNL, omologul lui Dragnea era Eduard Hellvig, actual șef al SRI.

  La acea vreme, Raluca Turcan, citată mai sus, actual prim-vicepreşedintele PNL, era în tabăra opusă PNL, fiind lider al PDL – susținătorii lui Traian Băsescu.

  Tematic

  Atac oficial de ultimă oră la Liviu Dragnea: invalidarea mandatului de deputat!


  Știrile Zilei