07:11 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  355 0 0

  Cu câteva ore înainte ca fostul edil al Constanței să ajungă în România, Alexandru Mazăre a făcut o serie de afirmații inedite.

  BUCUREȘTI, 20 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române a precizat că, la nivelul Poliției Române, s-a constituit o escortă care s-a deplasat în Republica Madagascar pentru preluarea persoanei urmărite internațional, adică a fostului edil al Constanței, Radu Mazăre, informează Sputnik

  Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a precizat că nu are nici un fel de noutăți despre fostul edil.

  ”Nu am nici un fel de detaliu. E în avion, de unde să știu?”, a declarat Alexandru Mazăre.

  Acesta a explicat că a văzut că sunt mulți care se bucură de situația în care se află fratele său și a precizat că atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situației de față din România, a nici unui fel de aplecare spre drepturile și libertățile omului îi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roșii ale lui Mao din perioada Marii Revoluții Chineze.

  ”Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu. Ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces, în urma căruia a primit condamnarea. Câtă dreptate a avut el aici cât a fost judecat, atâta dreptate, în momentele în care vor avea nevoie, să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Alexandru Mazăre

  Reamintim că Radu Mazăre are multiple condamnări în România, multe nedefinite.

  El a fost dat în urmărire internațională după ce, în data de 8 februarie 2019, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au condamnat definitiv la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, Mamaia, plajă și faleză.

  Tagurile:
  Radu Mazăre


  Știrile Zilei