02:04 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Curtea Constituțională a României

  Veste mare de la Curtea Constituțională - radicalii #REZIST se vor înfuria!

  © Photo: Curtea Constituțională a României
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  9651212

  Este una dintre figurile cele mai blamate de Opoziție – dar, în același timp, este considerat unul dintre cei mai respectați profesioniști ai dreptului și un excelent legiuitor.

  BUCUREȘTI, 18 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp Curtea Constituțională, în noua componență, și-a ales președintele. Astfel, Valer Dorneanu a fost reales prin vot secret în funcţia de preşedinte al CCR pentru un mandat de trei ani.

  Tot astăzi au fost validați și au depus jurământul noii judecători constituționali -  Gheorghe Stan, fost şef al Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, și Cristian Deliorga, fost judecător al Curţii de Apel Constanţa. Anterior a depus jurământul și fosta consilieră prezidențială, Simina Tănăsescu.

  Această realegere nu va fi pe placul radicalilor #REZIST cei care, după cum se știe, l-au atacat pe Valer Dorneanu, pe stradă, seara, în apropierea domiciliului său din București.

  De asemenea, Dorneanu este una dintre figurile cele mai blamate de Opoziție – dar, în același timp, este considerat unul dintre cei mai respectați profesioniști ai dreptului și un excelent legiuitor.  Știrile Zilei