02:08 15 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  42811

  Viața celebrului ”baron” se va încheia, probabil, pe patul unui spital penitenciar. Una dintre poveștile ”de succes” ale capitalismului, politicii și justiției în ”democrație”.

  BUCUREȘTI, 11 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai puternici baroni PSD ai deceniului trecut, Nicuşor Constantinescu, a primit acum puțin timp o nouă condamnare definitivă la Curtea Supremă: 10 ani de închisoare cu executare.

  Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost condamnat pentru controversata acuzație de abuz în serviciu, instanța acceptând acuzațiile procurorilor că inculpatul ar fi dispus efectuarea unor plăți nelegale în valoare de peste 5 milioane de euro către mai multe instituții din subordinea CJ Constanța.

  Reamintim că în România acuzația de ”abuz în serviciu” are una dintre cele mai extinse și vagi forme, în alte state ea nefiind incriminată ca atare.

  În privința stării de sănătate a fostului partener al lui Radu Mazăre la trustul de presă ”Telegraf”, acesta are o formă gravă de cancer de prostată.

  ”Domnul Constantinescu este un om bolnav de cancer, să dea Dumnezeu să ajungă în viaţă la judecarea acestui recurs. Este un om grav bolnav”, declara în 2017 avocatul său, consemnează News.ro. 

  Menționăm că Nicuşor Constantinescu execută actualmente o pedeapsă de şapte ani şi patru luni de închisoare, rezultată după contopirea a două condamnări definitive primite. Pe numele său mai există și alte dosare.

  Concluzia - Nicuşor Constantinescu pare terminat total! Viața celebrului ”baron” se va încheia, probabil, pe patul unui spital penitenciar. Una dintre poveștile ”de succes” ale capitalismului, politicii și justiției în ”democrație”.  Știrile Zilei