16:18 06 August 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (226)
  164 0 0

  Federația Sindicatelor Democrate a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza”, demers fără precedent: solicită Parchetului General să verifice datele neoficiale apărute în presă, acuzând o scurgere ilegală de informații.

  BRUXELLES, 30 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Federația Sindicatelor Democrate a Polițiștilor din România „Al.I. Cuza” a solicitat Procurorului General al României verificarea informațiilor apărute în mass-media pentru ca „toți cetățenii României și comunitatea internațională să cunoască adevărul în mod oficial”.

   „Solicitare către Procurorul General al României pentru verificarea informațiilor apărute în mass-media”, este denumirea actului transmis de sindicatul polițiștilor către Parchetul General.

  ”Având în vedere că în ultimele zile au apărut în media foarte multe informații neoficiale, care au indus populației o stare de nesiguranță și neîncredere în instituțiile statului, fapt ce poate crea o gravă criză de sistem, solicităm imperativ Procurorului General al României, declanșarea procedurilor de verificare a acestor aspecte, pentru ca Președintele României, Guvernul României, cetățenii României, comunitatea internațională să cunoască adevărul în mod oficial”, se spune în solicitarea polițiștilor.

  Potrivit documentului, ”dacă informațiile apărute în mass-media sunt reale, aceasta înseamnă că au fost furnizate date din cadrul urmăririi penale, lucru extrem de grav, dacă informațiile apărute în mass-media nu sunt reale, aceasta înseamnă că opinia publică a fost adusă în starea de surescitare, tocmai pe acest fond”.

  Solicitarea mai atrage atenția că în cursul zilei de 28.07.2018, în cadrul emisiunilor de știri ale posturilor de televiziune, a apărut informația referitoare la decesul celor doua fete din Caracal, înainte ca familiile acestora să fi fost informate oficial, fapt ce a determinat deplasarea în regim de urgentă a ambulanței la fața locului.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (226)

  Tematic

  Șocant! Localnicii furioși au încercat să îl linșeze pe criminalul din Caracal
  Cazul Caracal explodează! Cumpănașu acuză: Macron, implicat într-o Achiziție mare a STS
  Decizie bombă a PSD – aparent de neînțeles, dar cu șanse de maxim succes!
  Mircea Badea, ipoteză surpriză despre crima din Caracal – cum putea fi comisă!
  Cumpănașu a recunoscut în fața lui Ciutacu: ”Amenințări, presiuni… și alte lucruri!”
  Vântu îl distruge pe Iohannis: ”Cretin profesionist în nesfârșita sa imbecilitate”
  Şocant: discuţia dintre polițist și Alexandra - „Nu mai ţine linia ocupată”
  Ministrul de Interne a demisionat! Șoc în Guvern și Coaliție!
  Cât de departe în timp merg crimele lui Dincă? Anchetat pentru o faptă de acum 20 de ani
  Tagurile:
  Parchetul General, Sindicate, Caracal


  Știrile Zilei