22:35 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (225)
  267670

  „Cel mai mare dușman al adevărului este manipularea lui! Dincolo de orice conspirație stau FAPTE, PROBE… și atât”.

  BUCUREȘTI, 31 iul, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Reacție interesantă după expunerea cazului Alexandra făcută de șeful DIICOT, procurorul Felix Bănilă.

  ”Singurul care a avut curajul să iasă de 7 zile la presă și să clarifice în mod calm și oficial lucruri, în sarabanda de manipulări, să răspundă realmente la cele mai complicate întrebări este Felix Bănilă”, a comentat colonelul Daniel Dragomir.

  Colonelul de Intelligence face o remarcă scurtă și cuprinzătoare despre misiunea DIICOT din perioada viitoare: ”Grea sarcina!”.

  ”Trecând peste ceva sincope de comunicare, în zumzetul de informații aruncate dezinteresat, dar și interesat, Bănilă și DIICOT, ca structură, vor da în zilele care urmează măsura profesionalismului lor”, a scris Daniel Dragomir.

  Cunoscut ca ”Omul din umbră” al lui Dragnea în războiul din mediul online, George Harabagiu a lucrat – în anchete jurnalistice – cu Felix Bănilă. ”Eu AM ÎNCREDERE în profesionalismul lui Oliver Felix Bănilă, procurorul șef DIICOT”, declară ”Omul din umbră”.

  În privința lui Bănilă, Harabagiu spune că a fost impresionat de fermitatea acestui procuror, căruia i-a fost amenințată familia.

  ”Am investigat (e drept din poziții diferite) cazuri extrem de complexe…”, spune Harabagiu.  ”Îmi aduc aminte de un episod chiar “hazliu“ când... printre miile de pagini de transcripturi ale unor convorbiri telefonice, într-un dosar de criminalitate organizată transfrontalieră, procurorul Felix Bănilă a identificat numărul de telefon al unui “banal jurnalist”…”.

  Așa ne-am cunoscut, spune George Harabagiu – ”Investigând, din posturi diferite încrengături periculoase... Riscând... Totul! Chiar și viața”.

  Am aflat... după, spune ”Omul din umbră”, referindu-se la amenințările primite de Felix Bănilă.

  ”Cel mai mare dușman al ADEVĂRULUI este manipularea lui”, spune Harabagiu. ”Dincolo de orice “conspirație“ stau FAPTE, PROBE… și atât”.

  Omul lui Dragnea atrage atenția că tragedia de la Caracal poate deveni o armă. ”Nu neg că există un interes URIAȘ pentru că EMOȚIA acestei drame să devină o ARMĂ… dacă nu cumva a devenit”.

  ”Eu doar încerc (pentru că am trăit în astfel de drame) să ies “outside of the box“ – restul, în afară DE PROBE, FAPTE și DOVEZI, sincer, nu ajută la aflarea adevărului  - ci îl manipulează...”.

  O informație bombă pe care ”Omul din umbră” o va detalia în zilele viitoare este că ar fi dispărut ceva probe până când Felix Bănilă a preluat cazul.

  ”Atenție însă – Felix Bănilă anchetează evenimentele din 10 august – și mâine vă voi da o informație bombă despre evoluția acestui demers”, spune George Harabagiu.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (225)

  Tematic

  Dragomir, mesaj pentru şeful DIICOT: „Dacă tăceai, filosof rămâneai!"
  Next level: Atac total, prin Ambasade și DIICOT. Reacție fulminantă a luptătorilor PSD
  Verificare șoc la DNA, DIICOT și PÎCCJ - ”Zeci de milioane cheltuite”!
  Șef DIICOT: Nu avem nicio concluzie clară că una sau alta dintre victime ar fi fost ucisă
  Tagurile:
  DIICOT, Alexandra Măceșanu, Daniel Dragomir


  Știrile Zilei