09:28 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  5575160

  Oana Stancu Zamfir: ”Aștept precizări publice de la doamna Birchall, în caz contrar, voi publica integral mesajul primit... este un sms total inacceptabil!”.

  BUCUREȘTI, 9 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. În timpul emisiunii dale, cunoscuta jurnalistă Oana Zamfir a citit un sms primit de editorul său de la Ana Birchall, ministrul Justiției. Momentul a prilejuit o întrerupere a cursului emisiunii.

  ”Editorul emisiunii a primit niște mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall”, a spus Oana Stancu Zamfir, ”nu știu dacă îmi sunt adresate, dar nici editorului emisiunii nu îi sunt adresate. Citez: Este nesimțire ce faci!”.

  Uluită, Oana Stancu Zamfir a presupus chiar că… ministrul a greșit adresantul!

  ”Doamna Birchall... bănuiesc că ați greșit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiți - nu ne cunoaștem”, a declarat jurnalista. ”În al doilea rând, cu siguranță, vă referiți la alte persoane”.

  Dar, a continuat demnă Oana Stancu, ”dacă vă referiți cu acești termeni la jurnaliștii de la Antena 3.... vă sugerez să vă reevaluați poziția - nu cred că este demnă de un ministru… fie el și revocat!”.

  ”Aștept precizări publice de la doamna Birchall”, a închis intermezzo-ul Oana Stancu, ”în caz contrar, voi publica integral mesajul primit... este un sms total inacceptabil!”.

  De precizat că, înainte de a primi acest mesaj, Oana Stancu Zamfir prezentase celebrele secvențe cu Ana Birchall dându-i bani lui Mircea Geoană – filmate pe ascuns chiar de Birchall!  Știrile Zilei