08:51 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)
  49842

  Variantele clanurilor, a răpirii, a implicărilor diverse și… importante – toate au fost tratate mult sub nivelul de preocupare față de ce arătată lui Dincă - și iată acum rezultatul.

  BUCUREȘTI, 18 ian, Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum s-a anunțat, principalul suspect din dosarul Caracal, Gheorghe Dincă este trimis în judecată pentru mai multe capete de acuzare, cel mai grav fiind ”omor calificat” - în cazul Luizei Melencu.

  Dosar penal, verdict, cătușe, gratii
  © Sputnik / Евгений Биятов

  Cunoscutul avocat al familiei Melencu, Tonel Pop, a explicat, revoltat, că această situați duce la… ”achitare directă”!

  ”Nu numai că nu există certificat de deces, dar nu există nici certificat constatator al morții - act medico-legal sau administrativ care să constate decesul, la testele ADN nu s-a găsit absolut nimic”, a expus situația Tonel Pop, deci asta înseamnă că ”din punct de vedere strict legal, Luiza nu este moartă”.

  Pe acest raționament, l-au trimis în judecată pentru moartea unei persoane care, din punct de vedere tehnic, juridic, nu este moartă” explică avocatul.

  ”Cum să acuzi pe cineva că a omorât o persoană care, din același punct de vedere juridic, nu este mort?”, întreabă uluit Tonel Pop.

  Ori, situația instanța se află într-o situație aberantă: judecătorul trebuie să judece un suspect de omor în care, legal, nu există moarte, deci omorul nu există!

  ”Asta înseamnă o achitare directă pe articolul 16, alineatul 1, litera a.), care precizează ”fapta nu există” - dacă nu există o faptă, nu poți să acuzi pe cineva că a comis-o” a conchis avocatul Tonel Pop, pentru DCNews. 

  Am folosit în titlu cuvântul ”acuză”, pentru că, evident, prin această constatare, Tonel Pop acuză anchetatorii pentru situația în care s-a ajuns - ca singurul suspect să fie trimis în instanță… în condițiile expuse mai sus. Adică pentru a fi achitat!

  Asta în timp ce variantele clanurilor, a răpirii, a implicărilor diverse și… importante – toate au fost tratate mult sub nivelul de preocupare față de ce arătată lui Dincă. Și iată acum rezultatul.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)

  Tematic

  Caracal, dezvăluire care dă totul peste cap – rapoartele FBI: „Luiza nu este moartă”
  Cazul Caracal: mama Luisei, chemată la DIICOT în ultima zi a anului – acuzaţii grave
  Caracal: lovitură pentru familia Alexandrei - certificatul de deces în ajunul Crăciunului
  Caracal: coşmarul familiei Alexandrei - „mai bine înmormântezi ceea ce nu există”
  Caracal: schimbare radicală de situaţie – Dincă: „Nu am ucis-o pe Luiza”, „film regizat”
  Ultima oră – declarație incendiară a lui Dincă, se schimbă TOTUL în dosarul Caracal!
  Tagurile:
  Caracal, Gheorghe Dincă


  Știrile Zilei