03:45 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  1939212

  Daniel Dragomir a reacționat la scurt timp după ce judecătorii Curții de Apel București au decis că fostul ministru al Sănătății va fi cercetat în continuare în stare de libertate, dar sub control judiciar.

  BUCUREȘTI, 6 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Zi importantă pentru fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, deoarece judecătorii Curții de Apel București au stabilit, definitiv, revocarea măsurii arestării preventive a sa.

  Sorina Pintea va fi cercetată în continuare în stare de libertate, dar sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de fapte de luare de mită drept comision pentru acordarea unor lucrări.

  Sâmbăta trecută, Tribunalul București a decis arestarea preventivă a Sorinei Pintea pentru o perioadă de 30 de zile.

  Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a reacționat la scurt timp după anunțarea deciziei Curții de Apel București.

  ”Judecătoarea de la tribunal care a arestat-o și a trimis-o la tortură poate să doarmă noaptea? Poate să se uite în oglindă? Mai judecă în continuare? Mai distruge oameni? Tot ”Cex-ul informal al PSD” și politicienii care au fugit de ea ca de un om lepros mai scot capul la TV?”, a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook.  

  Acesta nu i-a uitat nici pe cei care scandau lozinci împotriva fostului ministru al Sănătății, întrebându-i dacă se simt confortabil acum și dacă se mai pot privi în oglindă.

  În opinia lui Dragomir, decizia de astăzi a CAB reprezintă o mare victorie a echipei de avocați și a tuturor celor din mass-media, din societatea civilă, dar și a românilor care au sărit să o apere pe această femeie.

  Tematic

  Scrisoare cutremurătoare, soţul Sorinei Pintea: „Asist la cum este omorâtă soția mea”
  Șansă uriașă pentru Sorina Pintea!
  Fiul Sorinei Pintea, adevărul despre mama sa. Ce așteptări are fostul ministru
  Maria Grapini, gest de excepție pentru Sorina Pintea la nivel internațional!
  O primă victorie în cazul Sorina Pintea
  Tagurile:
  Sorina Pintea, Daniel Dragomir, SRI


  Știrile Zilei