00:05 02 Octombrie 2020
În direct
 • EUR19.88
 • USD16.98
 • RUB0.22
 • RON4.08
 • UAH0.60
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  1471190

  Cunoscuta avocată Flavia Teodosiu anunță o primă victorie în instanță pentru liderul PSD – magistrații i-au dat câștig de cauză

  BUCUREȘTI, 15 sept – Sputnik. După multe tentative nereușite de a-și găsi dreptatea în instanță, iată că azi, Judecătoria Sectorului 5 i-a dat câştig de cauză fostului președinte PSD.

  Într-o intervenție la Antena 3, cunoscuta avocată Flavia Teodosiu a anunțat veste ca ”o primă victorie în instanță” pentru liderul PSD, recunocând că, din cauza reptatelor respingeri ale acțiunilor, nu se aștepta la victoria de azi.

  Flavia Teodosiu a arătat că Liviu Dragnea se va întoarce la atelierul auto de la Rahova, un loc de muncă bazat pe pregătirea tehnică a politicianului.

  De pat, instanţa Judecătoriri Sectorului 5 i-a dat câştig de cauză  doar în parte – îi recunoaște dreptul la muncă, dar consideră că a încălcat regulamentul acordând interviul.

  ”Constată că persoanei condamnate i-a fost îngrădit dreptul la muncă reglementat de dispoziţiile art. 78 din Legea 254/2013, în perioada 02.07.2020 - 15.09.2020”, se arată în decizia instanţei.

  Totuşi, judecătorii au ajuns la concluzia că el a încălcat regulamentul când a dat un interviu pe Skype fără aprobarea penitenciarului. De aceea, judecătorul a menţinut alte sancţiuni disciplinare luate de penitenciar împotriva lui Dragnea.

  ”În baza art. 104 din Legea nr. 254/2013 admite în parte contestaţia formulată de petentul Penitenciar Bucureşti Rahova împotriva încheierii nr. 591/17.07.2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova.

  Reţine în sarcina intimatului Dragnea Nicolae Liviu săvârşirea abaterilor disciplinare prevăzute de dispoziţiile art. 81 lit.l) şi dispoziţiile art. 82 lit q) din Legea nr. 254/2013. Menţine sancţiunea disciplinară aplicată intimatului, astfel cum a fost redusă prin încheierea nr. 591/17.07.2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova”, a decis magistratul.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Șocant! Lui Dragnea i se refuză tratamentul în spital! Ce se urmărește?
  Tupeu: PSD Ciolacu se laudă cu realizările lui Daea, din perioadele Dragnea și Dăncilă!
  Exclusiv: Codrin, interviu fulminant despre România, dacă Dragnea era azi președintele PSD
  Codrin îl distruge pe Ciolacu: ”Ai vrut să ajungi un Dragnea, dar nu ești nici umbra lui!”
  Codrin Ștefănescu, veste gravă despre Liviu Dragnea! URGENȚĂ de grad ZERO!
  Tagurile:
  Instanță, Liviu Dragnea

  Știrile Zilei