01:13 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  4082102

  Reacție dură din USR reacționează după condamnările de ieri - a fiicei președintelui Băsescu și a Elenei Udrea, ambele lucrând atunci și comițând faptele în beneficiul președintelui în funcție și a partidului de guvernământ

  BUCUREȘTI, 3 mart – Sputnik. Una dintre cei mai apreciate figuri din USR, deputatul Emanuel Ungureanu, a avut o reacție dură după condamnările de ieri, care le-au vizat pe Elena Udrea și Ioana Băsescu.

  ”La pușcărie!”, folosește Emanuel Ungureanu sloganul deja clasic al „justițiarilor” din stradă, altădată susținători înfocați ai lui Traian Băsescu.

  Acum, Ungureanu întreabă – ”Băsescu de ce o fi în libertate?”. Într-adevăr, președintele de atunci a fost principalul beneficiar al faptelor pe care azi instanța le consideră infracțiuni!

  De asemenea, Emanuel Ungureanu atrage atenția și asupra unui alt mare beneficiar al campaniei duble din 2009 – președinție și referendum: PDL-ul condus de Emil Boc, cel ce își reînnoia mandatul de premier cu ajutorul acelorași fapte incriminate.

  Așa că Ungureanu pune o întrebare logică și tăioasă: ”Boc nu știa nimic despre șpăgile din campania electorală?”.

  ”Cei doi (Băsescu și Boc, n.n.) ne mai dau lecții din când în când despre reforme și statul de drept”, încheie ironic Emanuel Ungureanu.

  Dar, dincolo de ironie, lațul se strânge în jurul lui Traian Băsescu – fapt confirmat din mai multe surse – iar USR pare dornic să contribuie la asta.

  Altfel spus, creatorul ”statului paralel” pare sugrumat de… susținătorii statului paralel.

  Inutil să menționăm multele aprecieri de care s-a bucurat postarea lui Emanuel Ungureanu.

  Tagurile:
  Pușcărie, Emil Boc, Traian Băsescu

  Știrile Zilei