03:59 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Justiție
  Sa primesc un link scurt
  28760

  În ciuda tuturor evidențelor, declarațiile autorităților și informațiile venite de la Arad arată că se dorește o ”rezolvare” de tip ”Caracal” – iar o știre de ultimă oră induce ideea exportării vinovăției peste graniță, în Republica Moldova.

  BUCUREȘTI, 31 mai – Sputnik. Așa cum am arătat anterior, cazul asasinatului cu bombă de la Arad este tipic rețelelor de crimă organizată care acționează NUMAI cu știința/acoperirea unor instituții locale sau regionale.

  Cu toate acestea, declarațiile autorităților IGNORĂ acest aspect esențial, iar din cele spuse și din informațiile ”pe surse” din anchetă se încearcă punerea accentului pe ”asasin”, după modelul Caracal.

  Așa cum la Caracal a fost eliminată ideea rețelelor și s-au concentrat pe Dincă Gheorghe, așa și aici este foarte convenabil să nu se facă valuri cu ”rețelele”.

  Mai mult, ministrul de Interne spune, stupid, că este vorba de ”un caz izolat” și că România este o țară sigură. Să le spună asta și familiilor celor aproape 2000 de femei dispărute în ultimii 6 ani – sau ale uitatelor fete de la Caracal!

  Dar, să nu uităm , ministrul de Interne, Bode, este implicat într-o anchetă bine acoperită în care mașina demnitarului a lovit o mașină cu cetățeni străini. 

  Revenind la Arad, apar informații ”pe surse” din anchetă după ce prefectul județului a făcut un pas către ”spălarea pe mâini” conform căreia ucigașul ”ar fi părăsit țara, fiind aproape de graniță”.

  ”Conform primelor informații pe surse scurse din anchetă, autorul ar fi din Republica Moldova și ar fi fost plătit cu câteva mii de euro pentru crimă”, transmite „Știri pe surse”. 

  Convenabil, nu?... Deci nu există rețea de crimă organizată, deci ”Sistemul” local nu e vinovat! E vinovat un moldovean, care a făcut treaba pe ”doi lei” (câteva mii de euro) și a tulit-o peste graniță!

  Adică prinde orbul, scoate-i ochii! Cazul Caracal, cu îmbunătățiri!

  Acolo a fost aruncată vina pe un ins dubios, care a dar niște declarații care au implicat și pe alții, au ieșit comentarii, probleme, a trebuit făcută o lucrare mai mare, mai complexă, pentru ca în final să nu fie nicio autoritate vinovată!

  Acum, se lucrează mai simplu: NU avem vinovatul, e un moldovean care a fugit în lumea largă! Perfectă acoperire, în spiritul frăției cu Republica Moldova!...

  Tagurile:
  Arad, Explozie

  Știrile Zilei