02:05 26 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.83
 • RUB0.26
 • RON4.25
 • UAH0.60
  Groază

  Din centrul Chișinăului te poți pomeni direct „pe lumea cealaltă”

  © Sputnik / МАРИНА СЕРЕБРЯКОВА
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  2302

  „Nu au înfipt nici măcar o creangă”, probabil așa gândesc chișinăuienii care trec pe lângă o gură de canalizare neacoperită, amplasată chiar în centrul capitalei.

  CHIȘINĂU, 17 aug — Sputnik. Din cauza lucrărilor de reparație care au loc pe bulevardul Ștefan cel Mare, teritoriul din preajma artere principale a capitalei amintește tot mai mult de locația unui joc computerizat terifiant.

  Chișinăuienii care au grijă de „lustrația" locurilor vulnerabile din orașul natal au imortalizat în imagini video o gură de canalizare neacoperită, pe un trotuar din zona bulevardului central.

  Din imagini se vede că lucrătorii „sârguiincioși" nu au înfipt măcar o creangă pentru a marca fântâna rămasă fără capac. Iar aceasta se află chiar în plin centrul capitalei, lângă Aleea Clasicilor din Grădina publică Ștefan cel Mare.

  Această gaură neagră continuă să se caşte sinistru. Evident, oricine — nu dea Domnul! — se poate pomeni în ea. Deocamdată se ştie doar de un automobil care a ajuns cu roata în gaura cu pricina.

  Tematic

  Crater de 6 metri cu o adâncime de 2,5 metri pe o stradă din centrul Chişinăului
  Tagurile:
  Groază, Pericol, Canalizare, Gropi, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei