07:40 21 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Copil

  Un copil uitat închis în grădiniță, găsit „flămând, ud și foarte speriat”

  © Sputnik/ Valeriy Melnikov
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  8120123

  Incidentul ar fi avut loc zilele trecute la o grădiniță din sectorul Poșta Veche al Capitalei.

  CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Zilele trecute, un copil a fost dat dispărut la o grădiniță din Chișinău, în momentul în care părintele a venit să îl ia acasă, transmite unica.md. Potrivit sursei, incidentul ar fi avut loc în sectorul Poșta Veche, iar copilul ar fi fost găsit după o oră de căutări în dormitorul copiilor, unde l-ar fi uitat dădaca. potrivit informației, micuțul era flămând, ud și foarte speriat.

  O mămică din Chișinău, fiind revoltată de cele auzite, a scris o postare-apel pe o rețea de socializare, în care își exprimă revolta.

  „Caz revoltător!!! În Chişinău, anul 2016, am ajuns sa aud chestii care te iau cu frică, să fie uitat şi încuiat un copil în dormitorul copiilor, iar seara când a venit mama să-şi ia copilul acasă nu este copilul de găsit. Toţi dau vina pe dădacă precum că nu a fost atentă dar unde era educatoarea care răspunde de copii? Copilul după o oră de căutări a fost găsit flămînd, ud şi foarte speriat. Totul s-a întîmplat între orele 18-19 seara dar cine ştie cât a stat copilul încuiat. Cine poate să-mi scrie dacă s-au confruntat cu aşa cazuri sau unde se poate de adresat pentru luarea măsurilor cuvenite?", scrie sursa vizată.

  Tematic

  Cea mai căutată femeie din Chișinău a fost găsită
  Tagurile:
  Gradinita, Copil uitat, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei